kmicic Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam. Posiadam buty Shimano SH-075. Oczywiście buty sprawują się dobrze i są wygodne. Ale zastanawia mnie jedna sprawa. Wkladka do butów, ta czarna. Ponieważ wkładka wystaje poza podeszwe (tą szarą) w obu butach do wewnatrz jakies 2-3 cm. I opiera się na górnej cześci buta (mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi ). Nie przeszkadza to w jeżdzie ale buty zaczynaja się jak dla mnie dziwnie odkształcać. Wiem że może jest to głupie pytanie ale wolałbym wiedzieć czy tak ma być czy kupić nowe wkładki. Dzieki, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Człowieku, spokojnie... Ja też tak mam, to całkiem normalne, że wkładka jest trochę większa i opiera się o ścianki buta. na pewno nie spowoduje to jakiegokolwiekm odkształcenia. Jeżeli but jest wygodny to problem, który opisujesz nie jest problemem... Dodam, że mam te same buty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Również mam te buty. Przejeździłem w nich ok 7 000 km w różnych warunkach i póki co jest z nimi wszystko w porządku. Dłuższa wkładka owszem jest, jednak jest ona dla twojej wygody. Na pewno nie ingeruje to w żaden sposób w strukturę but niszcząc go. Śpij spokojnie, dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmicic Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzieki za odpwiedzi. Teraz Będę spał spokojnie . Jak na razie to ucze się jeździć w tych butach. Miałem już trzy upadki przy zerowej prędkości . Ale nie poddaje się . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.