Mod Team bogus Napisano 20 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam. Pod koniec lub w połowie sezonu szykuję się na zmianę opon. Szukałem sporo i mam kilka typów. - kupić Maxxisy Hard Drive 2.1 (czyli to samo co mam teraz), - Kenda Karma, - Hutchinson Rock http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...facturers_id=42 Opony te są na podopne warunki terenowe, więc pytanie brzmi co wybrać? Może jakieś inne propozycje do 100 zł za komplet? Oponki muszą być lekkie (poniżej 550g). W Hutchinsonach zaciekawił mnie stosunek waga/cena (510g/33zł). W góry dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam Boguś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 W tej cenie tylko Karma, Hutchinson to drutówka czyli waga jest podana dla kevlaru... Maxxisy - nie znam, nie jezdziłem - skoro masz taką oponę to znasz jej możliwości trakcyjne, a więc możesz wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Na stronie napisanie jest, że Hutchinson to Drut. Może zapytać się Arnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.