KubaSzewczyk Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam ! Tak się szczęśliwie złożyło, że w te wakacje uda mi sie pojechać na dwa wyjazdy w góry na rowerze (jak w temacie) i bardzo potrzebuję Waszej pomocy. Otóż - muszę kupić komplet opon na wyjazdy i szczerze mówiąc jestem troszkę w tym zagubiony:) Potrzebuję gum: - ważących max. 550-600 gr w rozmiarze 2,1 - na góry, górskie szutry i odcinki leśne - wiem, że nie ma opon uniwersalnych ale chciałbym, żeby były w miarę pewne na zjazdach - w miarę trwałych - w samych górach przejadą ponad 1000 km a do tego jeszcze trzeba je wcześniej "przetrzeć" - cena nie gra roli Z góry dziękuję i PZDR! Kuba
tomeks Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 irc mythos 2.1 , kosztuja 150zl i chyba sa to najlepsze opony na jakich jezdzilem, a troche ich bylo moze waga nie grzesza, ale przy tej trwalosci jaka oferuja waga nie jest najgorsza, moim zdaniem jesli wiekszosc twoich tras to teren, to 10000km mysle ze wytrzymaja, ale czy na pewno tyle wytrzymaja napisze pod koniec sezonu
Qazimodo Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 Kup Nobby Nica na przód i nowego Rancing Ralpha na tył - koniecznie z 2008 roku bo ma zmieniony bieżnik. Nie napisałeś ile ważysz. Bo jeśli ponad 85 kg to radził bym wsadzić te same kapcie ale w rozmiarze 2.25. Dodatkowo nowy RR w tym rozmiarze ma snake skin. Cena za komplet z dostawą ok 250zł - 280zł. Zresztą jak masz możliwość to kup coś na zapas - bo w razie co wymienisz po dotarciu na metę danego etapu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.