Wampi Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 W którym sklepie w Rzeszowie mógłbym znaleźć buty SPD shimano? W moim mieście kompletnie nie ma butów SPD i muszę się wybrać do Rzeszowa, ale niestety kompletnie nie znam miasta i nie mam w ogóle pojęcia gdzie szukać. Dlatego bardzo bym prosił, jeśli ktoś zna takowy o napisanie, w którym sklepie takie buty mogę na pewno kupić i na jakiej ulicy się znajduje dany sklep z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymkowar Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Proponuję kupić na allegro, zaoszczędzisz dużo kasy.http://allegro.pl/item347573162_nowe_pedaly_pd_m520_centrumrowerowe_z_gwarancja.html pierwszy link jaki mi się nasunął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampi Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Kaplica Moje pytanie: Gdzie w Rzeszowie mogę kupić/przymierzyć buty SPD shimano? Jak przymierzę to kupię przez internet na allegro, o ile cena w stacjonarnym sklepie mnie odstraszy A jeśli kupię bezpośrednio na allegro bez przymierzenia to mnie wyjdzie drożej odsyłanie i ponowne przysyłanie niż zakup w sklepie stacjonarnym Gdybym nie musiał to bym nie pytał o to, gdzie w Rzeszowie mogę kupić/przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadlubek Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 w ROJAXIE na ul. Słowackiego 24,Czynne od 10 - 18 W SOBOTY 9 - 17 koło galerii rzeszów i IPN-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampi Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki Bardziej mnie ten koło galerii interesuje, ale nie jestem z Rzeszowa i chciałbym wiedzieć czy galeria Rzeszów to to samo co galeria Graffica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarredphp Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 tak w Rojaxie sam przymierzałem, fajna obsługa, polecam tylko kupując przez internet wyjdzie cię taniej z szosowych shimano mają: shr-085, shr-099 i shr-131 tyle widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadlubek Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 to nie to samo, galeria rzeszow to nie jest galeria grafica. idąc ulica 3go maja skręć w prawo i tam bedzie galeria rzeszow ( widoczna po lewej stronie) skrecisz w prawo i bedzie widaac duzy napis ROJAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.