Skocz do zawartości

Gdzie w Rzeszowie mogę kupić/przymierzyć buty SPD shimano?

Wampi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W którym sklepie w Rzeszowie mógłbym znaleźć buty SPD shimano? W moim mieście kompletnie nie ma butów SPD i muszę się wybrać do Rzeszowa, ale niestety kompletnie nie znam miasta i nie mam w ogóle pojęcia gdzie szukać.

Dlatego bardzo bym prosił, jeśli ktoś zna takowy o napisanie, w którym sklepie takie buty mogę na pewno kupić i na jakiej ulicy się znajduje dany sklep :D

z góry dziękuję

i pozdrawiam serdecznie :)

Napisano

Proponuję kupić na allegro, zaoszczędzisz dużo kasy.http://allegro.pl/item347573162_nowe_pedaly_pd_m520_centrumrowerowe_z_gwarancja.html pierwszy link jaki mi się nasunął

Napisano

Kaplica :P

Moje pytanie:

Gdzie w Rzeszowie mogę kupić/przymierzyć buty SPD shimano?

Jak przymierzę to kupię przez internet na allegro, o ile cena w stacjonarnym sklepie mnie odstraszy ;) A jeśli kupię bezpośrednio na allegro bez przymierzenia to mnie wyjdzie drożej odsyłanie i ponowne przysyłanie niż zakup w sklepie stacjonarnym :) Gdybym nie musiał to bym nie pytał o to, gdzie w Rzeszowie mogę kupić/przymierzyć.:D

Napisano

Wielkie dzięki ;) Bardziej mnie ten koło galerii interesuje, ale nie jestem z Rzeszowa i chciałbym wiedzieć czy galeria Rzeszów to to samo co galeria Graffica ?

Napisano

tak w Rojaxie sam przymierzałem, fajna obsługa, polecam

tylko kupując przez internet wyjdzie cię taniej ;)

z szosowych shimano mają: shr-085, shr-099 i shr-131 tyle widziałem ;)

Napisano

to nie to samo, galeria rzeszow to nie jest galeria grafica. idąc ulica 3go maja skręć w prawo i tam bedzie galeria rzeszow ( widoczna po lewej stronie) skrecisz w prawo i bedzie widaac duzy napis ROJAX :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.