MarcinN Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 Tak jak w temacie, chciałbym w najbliższym czasie zakupić spodenki i koszulkę najchętniej z asortymentu accent'a i/lub berknera(jakie macie zdania o ich strojach?). Chciałbym się zaznajomić z rozmiarówką, jako że nigdy nie miałem "obcisłych" ubrań na rower więc nie chcę ryzykować kupując przez internet w ciemno. Ewentualnie możecie podać miejsca gdzie sprzedają ubrania innych firm. Z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam.
QWEY564 Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 "BDC Rowery cośtam" na al KEN 49(?) z autopsji polecam materiał z którego są zrobione "ich teamowe ciuchy"(jak będziesz na miejscu to się od razu połapiesz OCB) http://www.bdc-rowery.pl/
CR7 Prezes Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 Ja poleciłbym Ski team przy 17 Stycznia, w tej chwili obsługę mają na niskim poziomie momentami obłędnie głupią ale masz wszystkie ciuchy wywieszone i jest tego naprawdę sporo i możesz mierzyć ile chcesz.
MarcinN Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Napisano 22 Kwietnia 2008 Ale w skiteamie to chyba tylko spec'a ubrania, prawda? Dzisiaj sam trochę pojeździłem i jako że może taka wiedza się komuś przydać to mogę powiedzieć, że na Anielewicza 2(na skrzyżowaniu z Andersa) na piętrze można dostać ubrania scott'a i berknera(niestety jeszcze dostawa nie doszło), a na Popiełuszki 11 (X2) jest również pomieszczenie z koszulkami i spodenkami(author, accent, nalini i jeszcze jakieś inne).
Helevorn Napisano 22 Kwietnia 2008 Napisano 22 Kwietnia 2008 Spory wybor odziezy (tak jak ostatnio bylem) mozna znalezc tutaj: http://www.altsport.com.pl - Wał Miedzeszyński 345 (niedaleko Mostu Siekierkowskiego). W zeszlym roku kupilem tam bluze/kurte rowerowa (takie niewiadomo co) Accenta.
tomczysko Napisano 23 Kwietnia 2008 Napisano 23 Kwietnia 2008 Spory wybor odziezy (tak jak ostatnio bylem) mozna znalezc tutaj: http://www.altsport.com.pl - Wał Miedzeszyński 345 (niedaleko Mostu Siekierkowskiego). Ale teraz niestety czekają na nowe dostawy choć zeszłorocznych też mają bez liku i ceny jakieś takie przystępniejsze niż gdzie indziej -choć nie jest tanio:/ Np. bluza druga warstwa w Sherpie 169zł a na Wale 139zł-firma ta sama tylko nie pamiętam nazwy Wiem!-BIRIA Myślę że warto byłoby tam zadzwonić i spytać. W Scocie na Anielewicza mają tylko zeszłoroczne ciuchy,pani zza lady stwierdziła że lada dzień coś przyjedzie ale jak dla mnie to mają tam obłędne ceny-chyba że tylko przymierzyć a kupić taniej w necie? Tylko nie wiem czy firmowe Scoty w necie nie będą w porównywalnej cenie? A z kolei w skiteamie nikt nie będzie płakał jak nie kupisz ciuchów-w małym sklepiku trochę głupio:( I jeszcze w Plusie na Zamiany (na Ursynowie) mieli spory wybór,można się targować przy kilku rzeczach:) pzdr
QWEY564 Napisano 23 Kwietnia 2008 Napisano 23 Kwietnia 2008 aj... jeszcze jest SkiTeam outlet w ursusie w Factory... pamiętam że mają(mieli) tam trochę ciuchów... warto zajrzeć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.