Skocz do zawartości

[spodenki i koszulka] gdzie można poprzymierzać w Warszawie?

MarcinN

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, chciałbym w najbliższym czasie zakupić spodenki i koszulkę najchętniej z asortymentu accent'a i/lub berknera(jakie macie zdania o ich strojach?). Chciałbym się zaznajomić z rozmiarówką, jako że nigdy nie miałem "obcisłych" ubrań na rower więc nie chcę ryzykować kupując przez internet w ciemno.

Ewentualnie możecie podać miejsca gdzie sprzedają ubrania innych firm.

Z góry dzięki za wszelkie informacje.

Pozdrawiam.

Ale w skiteamie to chyba tylko spec'a ubrania, prawda?

Dzisiaj sam trochę pojeździłem i jako że może taka wiedza się komuś przydać to mogę powiedzieć, że na Anielewicza 2(na skrzyżowaniu z Andersa) na piętrze można dostać ubrania scott'a i berknera(niestety jeszcze dostawa nie doszło), a na Popiełuszki 11 (X2) jest również pomieszczenie z koszulkami i spodenkami(author, accent, nalini i jeszcze jakieś inne).

Spory wybor odziezy (tak jak ostatnio bylem) mozna znalezc tutaj: http://www.altsport.com.pl - Wał Miedzeszyński 345 (niedaleko Mostu Siekierkowskiego).

Ale teraz niestety czekają na nowe dostawy choć zeszłorocznych też mają bez liku i ceny jakieś takie przystępniejsze niż gdzie indziej :) -choć nie jest tanio:/ Np. bluza druga warstwa w Sherpie 169zł a na Wale 139zł-firma ta sama tylko nie pamiętam nazwy ;) Wiem!-BIRIA Myślę że warto byłoby tam zadzwonić i spytać. W Scocie na Anielewicza mają tylko zeszłoroczne ciuchy,pani zza lady stwierdziła że lada dzień coś przyjedzie ale jak dla mnie to mają tam obłędne ceny-chyba że tylko przymierzyć a kupić taniej w necie? Tylko nie wiem czy firmowe Scoty w necie nie będą w porównywalnej cenie?

A z kolei w skiteamie nikt nie będzie płakał jak nie kupisz ciuchów-w małym sklepiku trochę głupio:(

I jeszcze w Plusie na Zamiany (na Ursynowie) mieli spory wybór,można się targować przy kilku rzeczach:)

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...