MarcinN Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Tak jak w temacie, chciałbym w najbliższym czasie zakupić spodenki i koszulkę najchętniej z asortymentu accent'a i/lub berknera(jakie macie zdania o ich strojach?). Chciałbym się zaznajomić z rozmiarówką, jako że nigdy nie miałem "obcisłych" ubrań na rower więc nie chcę ryzykować kupując przez internet w ciemno. Ewentualnie możecie podać miejsca gdzie sprzedają ubrania innych firm. Z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 "BDC Rowery cośtam" na al KEN 49(?) z autopsji polecam materiał z którego są zrobione "ich teamowe ciuchy"(jak będziesz na miejscu to się od razu połapiesz OCB) http://www.bdc-rowery.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ja poleciłbym Ski team przy 17 Stycznia, w tej chwili obsługę mają na niskim poziomie momentami obłędnie głupią ale masz wszystkie ciuchy wywieszone i jest tego naprawdę sporo i możesz mierzyć ile chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ale w skiteamie to chyba tylko spec'a ubrania, prawda? Dzisiaj sam trochę pojeździłem i jako że może taka wiedza się komuś przydać to mogę powiedzieć, że na Anielewicza 2(na skrzyżowaniu z Andersa) na piętrze można dostać ubrania scott'a i berknera(niestety jeszcze dostawa nie doszło), a na Popiełuszki 11 (X2) jest również pomieszczenie z koszulkami i spodenkami(author, accent, nalini i jeszcze jakieś inne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helevorn Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Spory wybor odziezy (tak jak ostatnio bylem) mozna znalezc tutaj: http://www.altsport.com.pl - Wał Miedzeszyński 345 (niedaleko Mostu Siekierkowskiego). W zeszlym roku kupilem tam bluze/kurte rowerowa (takie niewiadomo co) Accenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Spory wybor odziezy (tak jak ostatnio bylem) mozna znalezc tutaj: http://www.altsport.com.pl - Wał Miedzeszyński 345 (niedaleko Mostu Siekierkowskiego). Ale teraz niestety czekają na nowe dostawy choć zeszłorocznych też mają bez liku i ceny jakieś takie przystępniejsze niż gdzie indziej -choć nie jest tanio:/ Np. bluza druga warstwa w Sherpie 169zł a na Wale 139zł-firma ta sama tylko nie pamiętam nazwy Wiem!-BIRIA Myślę że warto byłoby tam zadzwonić i spytać. W Scocie na Anielewicza mają tylko zeszłoroczne ciuchy,pani zza lady stwierdziła że lada dzień coś przyjedzie ale jak dla mnie to mają tam obłędne ceny-chyba że tylko przymierzyć a kupić taniej w necie? Tylko nie wiem czy firmowe Scoty w necie nie będą w porównywalnej cenie? A z kolei w skiteamie nikt nie będzie płakał jak nie kupisz ciuchów-w małym sklepiku trochę głupio:( I jeszcze w Plusie na Zamiany (na Ursynowie) mieli spory wybór,można się targować przy kilku rzeczach:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 aj... jeszcze jest SkiTeam outlet w ursusie w Factory... pamiętam że mają(mieli) tam trochę ciuchów... warto zajrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.