DamianFuji Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam! Mam z przodu amorek sr suntour xcr i hamulec avid bb5, potrzebuję kupić do tego tarczę i adapter najlepiej razem w komplecie żeby płacić raz za przesyłkę co proponujecie, może jakiś konkretny komplet, i jaki rozmiar? cena to około 70zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Często ludzie kupują hamulec i szybko przesiadają sie na inną tarcze wiec sprzedają tarcze razem z adapterami. poszukaj na allegro (np sklep sparrow-bike - czy jakoś tak ) albo w sklepach rowerowych np www.rowerowy.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianFuji Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 za dużo mi nie pomogłeś, doradźcie mi jaki rozmiar i jaki model może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja mam świetną ofertę. Adapter 180F / 160R i tarcza 160mm avida, razem z śrubami do tarczy, śrubami do adaptera i kluczem torx. Oddam za 45zł. Oczywiście nówki, jeszcze w opakowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianFuji Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 może kupie tylko jutro musze posprawdzać czy jak przełożę hamulec z tyłu na przód to czy wszystko będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianFuji Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 wszystko mi pasuje i będę brał, tylko jedno pytanko jeszcze zależy ci na czasie bo na razie nie mam nawet grosza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Leży to już u mnie 2 miesiące, poleży jeszcze drugie tyle Spokojnie przetrzymam to dla ciebie, masz już zaklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 ale adik, przeciez jak masz adapter F180/R160 i tarcze 160 to ten adapter bedzie dzialal z ta tarcza tylko z tyłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Jeżeli Damianowi pasuje, bądz będzie pasowało {skoro sprawdzał} to to już mi wsio rybka Mam ten zestaw bo kupiłem bb5 i użyłem stary adapter, a tarczę wrzuciłem centerlocka {xtr - były problemy z tymi wypustami od 5 ramionnego pająku tarczy, ale po przesunięciu podkładek działa i nic nie haczy}. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.