@lek Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam buty Specialized Sport 2008 i chciałbym zamontować do nich kołki . Jak należy to zrobić Na podeszwie są niby zaznaczone miejsca na kołki, ale nie chce zabierać sie za wiercenie zanim nie będe pewny na 100% jak zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Wiercenie??? Niestety dla tego modelu nie przewidziano mozliwosci zamontowania kolkow. Zaznaczone miejsca pokazuja gdzie powinny byc ich gniazda, ale w wyzszych modelach. Przypuszczam, ze korzystaja z tych samych podeszw i dlatego tak to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Musze dokadnie obejrzeć od wewnątrz jak to wygląda, może jest miejsce na nakrętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 nie mam pojęcia jak w specach ale mi sie wydaje ze miejsca na kołki powinny /ja tak mam/ być zabezpieczone srubami z płaskim łbem. Jesli takowych nie ma nie kombinuj,zniszczysz obuwie. Jesli producent nie pomyślał o tym nie rób tego za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pogromca0szos Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie ma co na siłę wsadzać korków. Jest niebezpieczeństwo że zniszczysz buty, a zyskać możesz nie wiele. Nie wiem jaką Ty masz podeszwę, ale w moich butach z dość agresywną nie ma wielkiej różnicy z korkami czy bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.