Przemek-991 Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 Tak jak w temacie, szukam czegoś do spokojnej jazdy...
slav4 Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 No cóż – stówka to cholernie mało. Starczy na jedną piastę a nie komplet kółek… Ale powiem ci że masz chłopie szczęście – też jestem z Tarnowa a w piwnicy leżą i się kurzą roczne kółka z Kellysa Magnusa model ’07. Obręcz Kbix pod v-ki, piasty + zamykacze Deore, szprychy no name ze stali nierdzewnej. Na kółkach Pythony 2.0, drutówki, bieżnika została ponad połowa. Z tyłu kaseta „dziewiątka” LX 11:34 jeżdżona na trzy czyste łańcuchy -> myślę że jeszcze pośmiga. Dętki no name, zawór Presta. Całość z przebiegiem ca 4000 km, jeżdżone przez 50-kg bikerkę, również w górach i na maratonach. Centry nigdy nie było, raz w trakcie użytkowania Mirek Bieniasz podciągał w nich szprychy bo się ułożyły i ponaciągały. Piasty się ładnie kręcą, ale to Deore i dla spokoju sumienia wypadałoby zajrzeć do środka. Całość w/w puszczę za stówę w ramach sprzątania piwnicy i wspierania juniorskiego kolarstwa. ) Jak reflektujesz, to pisz na priva, albo zadzwoń 603 196 889. Kółka mogą być do obejrzenia/odbioru w weekend w Mościcach. Pzdr,
Arni_King Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 I to niezła:D Za samą kasetę dałbyś połowę tej kwoty:-) Nie ma co - takiego wyzwania jak 100pln na komplet kół, to jeszcze nie miałem I pomyśleć, że sam zaplot 40pln No chyba że chodziło o 1000pln ;-) Pozdrówko ALL
Gość R3surrection Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 polecam allegro ale ww propozycja uczciwa skro jest kaseta i opony
Mody Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 polecam allegro ale ww propozycja uczciwa skro jest kaseta i opony Bardzo dobra,a nie tylko uczciwa. Znajdz na allegro taki komplecik, a nie polecaj Tylko w takim stanie i z takimi gratisami
mloody Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam Jak kolega przemek-991 sie nie zdecyduje to ja biore te kółeczka - wrzuce do zimowki Jak co to dawaj na priva Pozdr.
GdyniaBiker Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 slav4 - z nieba koledze spadasz, SZACUN dla Ciebie Naciągane przez samego Mirka Bieniasza Sam bym takie chciał
Przemek-991 Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam, No więc kolega Przemek się zdecydował i bierze je na pewno:D dziękuje wszystkim użytkownikom za pomoc...
slav4 Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 Kolega Przemek właśnie dzwonił i kółeczka już sobie zaklepał Proszę się nie ustawiać w kolejce bo transakcja potwierdzona. PS. Ze zużytych części mogę jeszcze zaoferować lewą manetkę Deore którą własnoręcznie zepsułem (nie polecam bo brakuje połowy bebechów), jak również wyciętą łąkotkę, strzelające kolana z chondromalacją I stopnia i Achillesa po przewlekłym zapaleniu. W przypadku kolan chętnie wymienię za dopłatą na nowszy model, nerki nie dam bo obie zdrowe, serce i reszta organów do rozdania za jakieś - daj Boże - 50 lat. Z tym że wtedy to już straaaaasznie zajechane będą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.