speed565 Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Weź Intensa 5.5 EVP. Jest ładny, ma Zawieszenie od Santa Cruza ale mniej ich jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucher Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Weź Intensa 5.5 EVP. Jest ładny, ma Zawieszenie od Santa Cruza ale mniej ich jeździ. Tyle że niestety Chilecki wycofuje się z dystrybucji - pytałem go akurat o sprowadzenie górnego linka do spidera (bo mój jest dwuczęściowy, a ramy 07-08 mają monolink) no i tak mi odpisał - więc 5.5 będzie może ciężej kupić. W sumie wg mnie 5.5 jest ładniejszy optycznie od Blura , co do właściwości jezdnych myślę, że będzie tak samo - choć może damper z większym skokiem w Blurze może dawać lepszą liniowość tyłu. Nie żebym się skarżył, bo w Spiderze akurat jak na rower teoretycznie do XC tył jest wręcz 'aksamitny' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.