aard Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ostatnio w często odwiedzanym sklepie ("Piasta" w Łodzi) wypatrzyłem w katalogu hurtowni shimano, że istnieje taka kaseta jak w temacie. Myslałem, ze po prostu wystarczy zapłacić 49 zł i jest, ale niestety... problemy z zaopatrzeniem jak za komunizmu Google, allegro itp. wskazują niestety na same ośmio- i dziewięciorzędowe, przynajmniej na pierwszych 2-3 stronach googla (więcej wyników nie miałem cierpliwości przeglądać). W związku z tym pytanie: czy ktoś ostatnio gdzieś na to cudo trafił? Może być sklep internetowy, może i tradycyjny, najlepiej w Łodzi, ale ostatecznie i gdzie indziej - będę próbował załatwić sprawę przez telefon. Nie zdziwię się, jesli się nie uda, ale możę akurat ktoś gdzieś widział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aard Napisano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Odwołuję pytanie. Mojemu dilerowi udało się zdobyć. Można zamknąć wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.