szopik Napisano 14 Kwietnia 2008 Napisano 14 Kwietnia 2008 Chciałem zapytać użytkowników amortyzatora EVO2 o wrażenia z jazdy, zachowanie i trwałość. Szukałem ciekawego amortyzatora w atrakcyjnej cenie i znalazłem Suntour XCR 100 EVO2 z wszystkim co powinien mieć amortyzator, jednak nie mam pojęcia jak on się sprawuje i czy nie ma z nim jakiś kłopotów. Armor ma mi służyć do jazdy głownie w górach dolinach i innych bezdrożach oraz po asfalcie, ogólnie raczej spokojnej lecz szybkiej jazdy
Greg_PL Napisano 14 Kwietnia 2008 Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam Amortyzator jest miękki i mułowaty przez co przy hamowaniu się wgina a na nierówności słabo reaguje. Na zjazdach w lesie nie ma tak źle, jakoś sobie radzi . Podaj ile możesz przeznaczyć pieniędzy na amortyzator. Pozdrawiam
szopik Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Napisano 14 Kwietnia 2008 na armor mogę przeznaczyć tak do 250 zł
Mod Team bogus Napisano 14 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 14 Kwietnia 2008 To będzie to niezły wybór. Jeszcze rozważ Darta 2, na allegro za 270 zł był ostatnio.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.