ukaniex Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam. Czy ktoś miał styczność z tym sprzętem. Ile waży to cudo i kosztuję ponieważ tych danych nie mogłem znaleźć. Pierwsza rzecz jaka mnie przyciąga do Corratec'ów to rama ,jakie macie zdanie na ich temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Kosztuje tyle co tu : http://www.corratec.com.pl/pokaz.php?id=57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Danych dotyczących wagi już nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ..mam okazje od czau do czasu pojezdzic na corratecu super bow world cup..fajna maszynka..wyroznia sie w tlumie..bardzo lekka (10kg seryjnie) i zwrotna..jak dla mnie kultowa rama..tego world cup'a brat wyhaczyl za 1300eu na licytacji ebay.de..model 2006 nowy..ski-bilek sprzedawal tego ze 20 sztuk - licytacja od 0eu..warto przyczaic sie po sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ..mam okazje od czau do czasu pojezdzic na corratecu super bow world cup..fajna maszynka..wyroznia sie w tlumie..bardzo lekka (10kg seryjnie) i zwrotna..jak dla mnie kultowa rama..tego world cup'a brat wyhaczyl za 1300eu na licytacji ebay.de..model 2006 nowy..ski-bilek sprzedawal tego ze 20 sztuk - licytacja od 0eu..warto przyczaic sie po sezonie... Właśnie rama jest tym czego szukam. Zarówno geometria jak materiały no i niezawodność. Ładnie wygląda tak poza tym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwegrzyn Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zaletą tej ramy jest sztywnośc , oraz niespotykana konstrukcja i stylistyka , mnie osobiscie bardzo sie podoba , niestety minusem jest waga , model world cup wazy okoo 1900 gram , i aby cały rower wazyl około 10 kg , musi miec potem bardzo lekkie komponenty. Seryjnie dają slickowe opony corrateca , kazda wazy cos około 380-400 gr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Rama jest moze i sztywna i ma dobra geometrie,ale wizulnie, mnie osobiscie sie nie podoba i takie mam zdanie. Drugie co mnie do niej zniecheca, to waga, ciezka jest i droga. Za ta cene sa lzejsze ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?...hlight=corratec oraz http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?...hlight=corratec 15 sec szukania na LB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witam, nie chcę zakładać nowego tematu, więc piszę tu. Będę musiał kupić jakąś ramkę do roweru rodziców. Zastanawiam się czy nie lepiej trochę dołożyć i kupić sobie coś lepszego a moją obecną dać w podarunku. Jeśli miałbym zmieniać to na coś za maksymalnie 500 zł. Mam na oku Corrateca Super Bow Fun za 499 zł. Co o nim sądzicie? Czy może pozostać przy moim Pro 29? Czy gdzieś jeszcze prócz Eurobike można kupić Corrateca? I czy można dostać inne wersje kolorystyczne? Z góry wielkie dzięki. Mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze. Pozdrawiam, Bartosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsynioo Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Sam rozważam zakup tego Corrateca. Przemawia za nim super sportowa geometria i sztywność ramy. Jednak nie da się ukryć, że cena jest dość wysoka. Ale sam rower z deko inny niż wszystkie xD. Pozrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 6 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Też słyszałem o dużej sztywności Corrateców. Mam nadzieję, że ktoś pomoże. I rower faktycznie wygląda inaczej niż wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja już zakupiłem krossa a6. Corrateców nigdzie nie było . Wygląd mnie zniewala ale waga powala.. na łopatki. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.