human Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam, chcialem sobie kupic nowy rower, tym razem cos z raczej wyzszej polki. Do tej pory mialem skladaka ale w UK (tu teraz mieszkam) nie ma za bardzo mozliwosci zabawy z zakupem czesci i skaldaniu ich w zaprzyjaznionym serwisie (a sam sie na tym az tak nie znam). Nie wiem jakie sa ceny w PL ale chcialbym kupic rower jak na polskie warunki z przedzialu powiedzmy 3-4 tysiace zl. Chcialbym wreszcie sobie kupic cos z Full Susp. - w stylu Gianta NRS czy Treka Fuela. Zatem mialby to byc dower do XC, raczej nie oszczedzany zbytnio. Czy macie jakies propozycje co do konkretnych modeli i marek oprocz wyzej wymienionych? Nie jestem juz niestety na bierzaco w tym temacie i dlatego potrzebuje opinii innych. Poki co na e-bayu staram sie wylicytowac Treka Fuela EX9 i Ex7 oraz Gianta XTC NRS (jesli nic nie pomylilem) ale szczerze mowiac nie wiem czy mi sie uda za ta cene jaka moge dac. Myslalem rowniez o rowerach Scott ale akurat tu nie mam zadnych typow bo nie znam zbytnio tej marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
human Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Wypatrzylem cos takiego: http://www.paulscycles.co.uk/products.php?...1p797&z=921 - co o tym sadzicie? Szkoda jedynie ze hamulce tylko Juicy 3 ale chyba warto co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Pewnie, że warto. Full Treka z Rebą za niecałe 4000zł to wydaje mi się całkiem niezła cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 No tak, tylko, że Top Fuel 7 , to nie to samo co : staram sie wylicytowac Treka Fuela EX9 i Ex7 zupełnie inne zawieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
human Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 No tak, tylko, że Top Fuel 7 , to nie to samo co : zupełnie inne zawieszenie. Niestety te rowerki przekroczyly moj budzet wiec nic z tego nie wyszlo. Tego top fuela bym kupil w ciemno tylko obawiam sie o te hamulce bo czytalem o nich troche i nie maja najlepszych opinii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.