Skocz do zawartości

[Rower]dobry nie-skladak

human

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chcialem sobie kupic nowy rower, tym razem cos z raczej wyzszej polki. Do tej pory mialem skladaka ale w UK (tu teraz mieszkam) nie ma za bardzo mozliwosci zabawy z zakupem czesci i skaldaniu ich w zaprzyjaznionym serwisie (a sam sie na tym az tak nie znam).

Nie wiem jakie sa ceny w PL ale chcialbym kupic rower jak na polskie warunki z przedzialu powiedzmy 3-4 tysiace zl.

Chcialbym wreszcie sobie kupic cos z Full Susp. - w stylu Gianta NRS czy Treka Fuela. Zatem mialby to byc dower do XC, raczej nie oszczedzany zbytnio.

Czy macie jakies propozycje co do konkretnych modeli i marek oprocz wyzej wymienionych? Nie jestem juz niestety na bierzaco w tym temacie i dlatego potrzebuje opinii innych.

Poki co na e-bayu staram sie wylicytowac Treka Fuela EX9 i Ex7 oraz Gianta XTC NRS (jesli nic nie pomylilem) ale szczerze mowiac nie wiem czy mi sie uda za ta cene jaka moge dac.

Myslalem rowniez o rowerach Scott ale akurat tu nie mam zadnych typow bo nie znam zbytnio tej marki.

No tak, tylko, że Top Fuel 7 , to nie to samo co :

zupełnie inne zawieszenie.

Niestety te rowerki przekroczyly moj budzet wiec nic z tego nie wyszlo.

Tego top fuela bym kupil w ciemno tylko obawiam sie o te hamulce bo czytalem o nich troche i nie maja najlepszych opinii...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...