Skocz do zawartości

[sztyca] przesuwa się...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Udało mi się zakupić przyzwoitą ramke w dobrej kasie :( ale jest jeden malutki probelm mój rozmiar sztycy to 25,4 jednak po zalożeniu i skeceniu naprawde na maxa sztyca przy mocniejszym uderzeniu tyłkiem lub coś takiego minimalnie się przesuwa :) Macie jakiś pomysły na to ?

Napisano

Wszytsko jest w 100% dobrze sprawdzane po kilka raz odnsnie sztcy były pytania nawet do producenta i musi byc 25,4 inna nie pasuje. Macie jakiś pomysł na to moze czyms owinąc sztyce ? Taśma teflenowa do rur ? albo czyms posmrowac dla lepszej przyczepnosci ?

Napisano

Jeżeli masz odpowiedni rozmiar sztycy to jednym z problemów może być zacisk sztycy. Może być on bardzo miękki i niezależnie od tego jak mocno go zaciskasz nie uzyskujesz odpowiednio silnego trzymania sztycy.

Wymień zacisk, szczególnie polecam te na imbus gdyż pozwalają mocniej ścisniąć sztycę.

Napisano

Zacisk i wszytsko jest na pewno dobre bo zmieniane po kilka razy razem ze sztyca i ciagle to samo :P Wiec pozostaje mi własnie chyba jakas pasta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...