kiroszima Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 witam Tak jak w temacie czy jest jakas trasa rowerowa lub polaczone trasy rowerowe ze Śląska do samego Wrocławia. Może ktos juz taki wypad zaliczyl:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Ze Śląska do Wrocławia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiroszima Napisano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 hehe tak a dokładnie z Żor do Wrocławia:) ale kupiłem juz mape i chyba zalicze to asfaltem zeby niestracic więcej czasu na szukanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotszprot Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Jechalem kiedys z wroclawia do kedzierzyna - kozla i udalo mi sie do skorogoszcza przejechac bocznymi drogami i lasami szlakiem ktorego nie ma na zadnej mapie rowerowej a i na trasie czesto go nie ma;) niestety przed skorogoszczem go zgubilem i nie wiem czy i gdzie idzie dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.