DuzyMarek Napisano 13 Kwietnia 2008 Napisano 13 Kwietnia 2008 Czy ktoś z forum pracuje w decathlonie na Targówku? Bo brat chce kupić rower dla siebie i córki. Ma budżet 1000 zł i nie udaje mi się go przekonać, żeby wydał nieco więcej... Prawdopodobnie uda się właśnie na Targówek, bo ma niedaleko, więc chciałem zapytać czy ktoś tam pracuje? I może spróbuje go trochę przekonać .
kabanosdg Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 Targówek, Sosnowiec, Gliwice, Wrocek itd. nie ma znaczenia... wszystkie sklepy mają zbliżone ceny i takie same zasady sprzedaży. A co konkretnie chciałbyś wiedzieć?
rymo Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 Jak rozumiem z tresci chodzilo o to by sprzedawca byl "podstawiony" :>
DuzyMarek Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Napisano 18 Kwietnia 2008 Dokładnie, chodzi mi o jakiegoś "podstawionego" sprzedawcę... Las rąk jak widzę :/
QWEY564 Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 Schwefel miał tez zdaje się coś z tym wspólnego..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.