DuzyMarek Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Czy ktoś z forum pracuje w decathlonie na Targówku? Bo brat chce kupić rower dla siebie i córki. Ma budżet 1000 zł i nie udaje mi się go przekonać, żeby wydał nieco więcej... Prawdopodobnie uda się właśnie na Targówek, bo ma niedaleko, więc chciałem zapytać czy ktoś tam pracuje? I może spróbuje go trochę przekonać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Targówek, Sosnowiec, Gliwice, Wrocek itd. nie ma znaczenia... wszystkie sklepy mają zbliżone ceny i takie same zasady sprzedaży. A co konkretnie chciałbyś wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jak rozumiem z tresci chodzilo o to by sprzedawca byl "podstawiony" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dokładnie, chodzi mi o jakiegoś "podstawionego" sprzedawcę... Las rąk jak widzę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Lookas 46 tam pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Schwefel miał tez zdaje się coś z tym wspólnego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Z czym? Ja mam czyste ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 "Mea culpa..." Shadowcat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.