Skocz do zawartości

[dętki] crow meadow

tomek2006pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam problem z rowerem otóż uchodzi mi powietrze z kół ale nie całkowicie tylko trochę i np. jak napompuje na twardo to prze noc powietrze uchodzi i zostają prawie flaki.

poradźcie co z tym zrobić

Napisano

Ale dętki nie są poprzebijane powietrze z nich schodzi ale nie wiem czego jest to wina powietrza zostaje sporo można na nich jeździć ale są za miękkie jak napompuje na twardo to trochę powietrza schodzi ale nie całe.może coś z wentylkami jak sądzicie

Napisano

Miałem przypadek, że przez tydzień mi schodziło powietrze, bo w dętce była cieniutka igiełka, która pod wpływem jazdy się rozszerzała i przepuszczała. Włóż napompowaną dętkę do balii z wodą i sprawdź ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mnie też coś schodziło powietrze... dzień wcześniej wymieniłem na nową dętkę... w końcu słyszę po zjeździe syczenie... zdejmuję oponę... a z niej wypada łyżka do opon... aż dziś że około 60 km zrobiłem w terenie z łyżką w oponie... i tylko jedna dziurka w dętce B)

Tyle się jej w trawie naszukałem a cały czas miałem ją przy sobie... tylko zamiast pod siodełkiem to w kole :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...