tomek2006pl Napisano 13 Kwietnia 2008 Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam mam problem z rowerem otóż uchodzi mi powietrze z kół ale nie całkowicie tylko trochę i np. jak napompuje na twardo to prze noc powietrze uchodzi i zostają prawie flaki. poradźcie co z tym zrobić
Biera Napisano 13 Kwietnia 2008 Napisano 13 Kwietnia 2008 należy wymienić/połatać dętki w razie czego: instrukcja
tomek2006pl Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Napisano 14 Kwietnia 2008 Ale dętki nie są poprzebijane powietrze z nich schodzi ale nie wiem czego jest to wina powietrza zostaje sporo można na nich jeździć ale są za miękkie jak napompuje na twardo to trochę powietrza schodzi ale nie całe.może coś z wentylkami jak sądzicie
pavlitto Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 Miałem przypadek, że przez tydzień mi schodziło powietrze, bo w dętce była cieniutka igiełka, która pod wpływem jazdy się rozszerzała i przepuszczała. Włóż napompowaną dętkę do balii z wodą i sprawdź
S1HEINA Napisano 29 Kwietnia 2008 Napisano 29 Kwietnia 2008 Mnie też coś schodziło powietrze... dzień wcześniej wymieniłem na nową dętkę... w końcu słyszę po zjeździe syczenie... zdejmuję oponę... a z niej wypada łyżka do opon... aż dziś że około 60 km zrobiłem w terenie z łyżką w oponie... i tylko jedna dziurka w dętce Tyle się jej w trawie naszukałem a cały czas miałem ją przy sobie... tylko zamiast pod siodełkiem to w kole
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.