cykor Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam! O ile pogoda pozwoli wybieram sie w najbliższym czasie w wyżej wskazane miejsce. Będę jechał z okolic Częstochowy przez Mikołeskę i Brynek. Ten rejon znam ale dalej się jeszcze nie zapuszczałem dlatego chętnie przyjmę wszystkie sugestie co do dalszego przebiegu trasy najlepiej po mało uczęszczanych asfaltach. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 kieruj sie na tworog, pozniej toszek i plawki - ladna traska wsrod pol i lasow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cykor Napisano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Dzięki za info! Do Pławniowic już dotarłem. Pojechałem na Toszek ale od strony Wielowsi a dalej w kierunku Niewieszy. Nie wiem czy to ta sama trasa o której piszesz ale ta też była ciekawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.