saucio Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Szukam po sklepach internotowych i allegro haka do tej że właśnie ramy i nigdzie tego znaleźć nie umiem. Moze ktoś może podać linka do aukcji lub sklepu internetowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 powinien pasowac od accenta m001 albo jakiegos innego. w wiekszosci sklepow po 15zl sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Możesz zapytać w Summice. www.summit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saucio Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Na tej stronie nie ma części rowerowych. @kello: Jak by to było takie proste to bym nie zakładał nowego tematu z tym pytaniem. Dalej czekam na konkretne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Napisałem żebyś zapytał, telefon jest podany. Summit jest dystrybutorem GT, więc pewnie mają haki w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Pewnie szukasz aukcji gdzie jest konkretnie napisane "hak do GT Chucker 3.0". To jest blad, poniewaz bardzo czesto te same haki pasuja do modeli roznych producentow, jak rowniez jeden producent ma rozne haki w roznych modelach Masz stary hak? Jak tak, to dobierz nowy "wzrokowo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saucio Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 A myślicie że tak nie robiłem? Naprawde wiem co to google i jak sie w nim szuka. Może jadnak ktoś napisze coś konstruktywnego NA TEMAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Skoro to wiesz, to moze chociaz dasz zdjecie? Bo chyba nie kazdy wie jak on wyglada... Poza tym sadze, ze kazdy z nas napisal cos konstruktywnego i na temat... Haki Accent: http://www.velo.com.pl/www/produkt.php?m=1...p;p=%&id=24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saucio Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Dodaje to zdjęcie. Może co w czymś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 summit nie ma?? http://www.dobrerowery.com/product_info.ph...roducts_id=3014 skoro do Meridy robią to dlaczego mają nie zrobić do GT?? porozsyłaj foty i popytaj się kto jest w stanie i za ile go zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saucio Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dzięki wam za pomoc. W końcu w akcie desperacji zrobiłem ten hak samemu. na razie jeździ, zobaczymy jak długo A tak apropo, to zupełnie nigdzie nie mogli mi pomóc, żaden sklep nie miał tego ustrojstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Tak się składa, że też jestem z Rudy Śl. I pytanko.. nie łatwiej było dorobic hak? W new country bikes na 1-go maja dorabiają haki. Sam tam dorabiałem hak do radona i jestem bardzo zadowolony http://www.ncb.com.pl/ tu masz ich stronke.. Gorąco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.