ScR Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich Po wczorajszym wypadku ( http://www.forumrowerowe.org/index.php?s=&...st&p=472324 ) Chciałbym kupić ramę, ale z powodu ograniczonego budżetu nie jestem w stanie kupić ramy jaka mi się spodoba, musi ona jeszcze spełniać kryteria rozmiarowe pasujące do posiadanych części uratowanych po wypadku. Rama musi być na stery klasyczne rozmiar 1 1/8 pod sztycę 30,8x400mm długość rury sterowej nie większa niż 20 cm Rama powinna być przystosowana pod V'ki i nie koniecznie ale może być przystosowana pod hamulce tarczowe Wiem że nie każda rama spełnia te kryteria i ciężko coś znaleźć, ale proszę o pomoc w ratowaniu mojego roweru Jestem w stanie zapłacić za ramę kwotę do 1500 zł Myślałem nad kupnem ramki GIANT XCT na rok 2007 One chyba spełniają określone wymogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Tez bym byl za ta ramka, chyba,ze chcesz sprobowac czegos innego - nowego, na czym jeszcze nie miales okazji jezdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.