tomeks Napisano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 mam taki problem: dzisiaj jak jechalem i chcialem zrzucic z blatu na srodkowa zebatke prowadnica przerzutki wygiela sie i nie chciala zrzucic lancucha. widac wyraznie ze prowadnica jest peknieta. przerzutka ma przjechane jakies 700km. co moglo byc przyczyna i co z tym robic? wysylac na gware? przerzutka to xt 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Pewnie, że wysyłać na gwarancję. Nic na tym nie tracisz a możesz zyskać nową przerzutkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Najpierw piasta a teraz przerzutka XT'08... Nikomu nie życzę podobnych przypadków - sam niedawno ułamałem oś pedału i tylko dzięki uprzejmości sklepu dostałem nowe, a o gwarancję u 7Anna będą się dalej kłócić. Oddaj przerzutkę na gwarancję i nie daj sobie kitu wcisnąć. To nowa przerzutka i coś takiego nie powinno mieć miejsca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 do 3 miesiecy po zakupie jest domniemanie, ze przyczyna awari byla wada wrodzona. tak,ie paskudne prawo handlowe obowiazuje w naszym piknym kraju . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.