Skocz do zawartości

[siodło żelowe ] z biedronki

turim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taka mała ciekawostka - mój ojciec kupil sobie siodełko w biedronce za 19.90 niby żelowe:) wygląda trochę tandetnie ale jest całkiem wygodne. Ciekawe jak będzie z trwałością.

Napisano

No ciekawe,ale jechales jakas dluzsza trase,ze mowisz, ze jest wygodne? Moze to tylko pierwsze wrazenie.. No i jakies fotki zapodaj tego cuda z Biedrony :)

Napisano

u mnie w media expert sprzedaja siodelka za 20zl wazace 284g i w sumie wygladaja nawet ladnie, ciekawe jak z wygoda :D i kiedys tez kupilem na alegro fajne siodelko, na ktorym jezdzi teraz moja siostra ( 27zl - 260g )

Napisano
kiedys tez kupilem na alegro fajne siodelko, na ktorym jezdzi teraz moja siostra ( 27zl - 260g )

Jakie to siodelko jezeli mozna spytac? Szukam czegos taniego i w miare lekkiego do miszczucha.

Pozdawiam

Napisano

Taki jeden dzieciak u mnie na wsi kupil sobie to siodelko - bardzo fajnie pochlania wszystkie krsztalty jak sie rozgrzeje tylkiem :) Jak odwrocilismy rower do gory nogami (nie pamietam juz po co, chyba zeby spaw od spodu obadac, czy caly) to wszystkie kamyczki byly na calej dlugosci odcisniete :D

Czyli smiem tweirdzic ze tam praktycznie na calym siodelku jest zel.

Napisano

Z tym że LIDL nie sprzedaje bubli

Są to rzeczy do zaakceptowania

Moja córka ma kask z lidla żona całe rowerowe ubranie ja skarpetki i jedna bluzę z długim rękawem.

Jakość za rozsądna cenę.

Natomiast niektóre przemysłowe rzeczy z Biedronki :) to ne jakość tylko jakoś :wallbash:

Napisano

sam za siodło dałem ponad 10 razy więcej, ale my tu wszyscy albo w większości nie jesteśmy ich targetem. Ludzi do których kierują takie rzeczy pewnie z takiego siodełka jak i jego ceny będą w pełni zadowoleni, a zwłaszcza jak się przesiądą z takiego plastiku jak kiedyś w Rometach typu Wigry były :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...