turim Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 Taka mała ciekawostka - mój ojciec kupil sobie siodełko w biedronce za 19.90 niby żelowe:) wygląda trochę tandetnie ale jest całkiem wygodne. Ciekawe jak będzie z trwałością.
Mody Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 No ciekawe,ale jechales jakas dluzsza trase,ze mowisz, ze jest wygodne? Moze to tylko pierwsze wrazenie.. No i jakies fotki zapodaj tego cuda z Biedrony
DuzyMarek Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 Siodełko za 20 zł raczej długo nie potrzyma... Już prędzej ta nakładka, chociaż ja bym się obawiał, że będzie się ześlizgiwać.
QWEY564 Napisano 11 Kwietnia 2008 Napisano 11 Kwietnia 2008 tia.... żelowe... "a pod skórą" jest gąbka a ono nie jest na to "starsze_mocowanie_do_sztycy"
tomeks Napisano 11 Kwietnia 2008 Napisano 11 Kwietnia 2008 u mnie w media expert sprzedaja siodelka za 20zl wazace 284g i w sumie wygladaja nawet ladnie, ciekawe jak z wygoda i kiedys tez kupilem na alegro fajne siodelko, na ktorym jezdzi teraz moja siostra ( 27zl - 260g )
sadfreak Napisano 11 Kwietnia 2008 Napisano 11 Kwietnia 2008 kiedys tez kupilem na alegro fajne siodelko, na ktorym jezdzi teraz moja siostra ( 27zl - 260g ) Jakie to siodelko jezeli mozna spytac? Szukam czegos taniego i w miare lekkiego do miszczucha. Pozdawiam
tomeks Napisano 11 Kwietnia 2008 Napisano 11 Kwietnia 2008 niestety juz nie pamietam, kupowalem je juz dosc dawno a napis na siodelku sie wytarl.
tobias1 Napisano 12 Kwietnia 2008 Napisano 12 Kwietnia 2008 Taki jeden dzieciak u mnie na wsi kupil sobie to siodelko - bardzo fajnie pochlania wszystkie krsztalty jak sie rozgrzeje tylkiem Jak odwrocilismy rower do gory nogami (nie pamietam juz po co, chyba zeby spaw od spodu obadac, czy caly) to wszystkie kamyczki byly na calej dlugosci odcisniete Czyli smiem tweirdzic ze tam praktycznie na calym siodelku jest zel.
Gary Napisano 13 Kwietnia 2008 Napisano 13 Kwietnia 2008 Ciekawe ile trzeba bylo biedronek do zrobienia jednego siodelka
banana frog Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 No co, ja kupiłem kask w Lidlu za 44 zł . Nie mam porównania, ale sam w sobie jest super. Ale na siodełko chyba bym się nie zdecydował...
amoniak Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 Z tym że LIDL nie sprzedaje bubli Są to rzeczy do zaakceptowania Moja córka ma kask z lidla żona całe rowerowe ubranie ja skarpetki i jedna bluzę z długim rękawem. Jakość za rozsądna cenę. Natomiast niektóre przemysłowe rzeczy z Biedronki to ne jakość tylko jakoś
Mentos Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 sam za siodło dałem ponad 10 razy więcej, ale my tu wszyscy albo w większości nie jesteśmy ich targetem. Ludzi do których kierują takie rzeczy pewnie z takiego siodełka jak i jego ceny będą w pełni zadowoleni, a zwłaszcza jak się przesiądą z takiego plastiku jak kiedyś w Rometach typu Wigry były
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.