Elo78 Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam, czy wiecie może jak wyjąć golenie i rure sterową z korony? Jedyny pomysł jaki mi przychodzi do głowy to podgranie korony i wyjecie tego na ciepło , ale nie wiem czy ulegnie ona rozchartowaniu czy coś? Chciałbym zamienieć ryre sterową i golenie na aluminiowe z tąd to pytanie. Macie jakies pomysły? , z góry dziękuje za odpowiedzi , pozdrawiam.
Mod Team bogus Napisano 10 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2008 Jak coś to nie da się tego rozdzielić jak piszesz. Górne golenie kupuje się w całości.
bodziekk Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 Takie pytanie - po co? Nawet jeśli korona nie jest rozbieralna, to pewnie gdybyś się uparł, to by się dało wymienić golenie. Ale taniej wyjdzie kupić nowy amortyzator :> Rurę sterową można wymienić np. w Bomberach, nie wiem jak jest z innymi.
Schwefel Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 Gra niewarta świeczki bo wyjdzie 2x drożej niż byś nowy amor kupił.
Morf99 Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 Albo kupić golenie górne z innego amorka, zależy też jaki masz amor bo jak golenie będą droższe od nowego amorka to nie warto.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.