popcio18 Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Co o nim myślicie NS Bike Core 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Temat trochę bez sensu.... Sprecyzuj bardziej pytanie. A ogólnie core jest dobrym sprzętem wartym swojej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio18 Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 to tak chodzi mi o tower i do streetu, lekkiego dirtu i free raidu no i na dłuższe trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Core głównie jest dobrym ht do fr i lekkich zjazdów. Oczywiście da radę pośmigać na nim troche w klimatach am, ale dłuższe turystyczne wypady nie będą przyjemnością. Dirt/street równiez da radę pośmigać na nim, ale zawsze coś będzie nie tak (opony nie te, przerzutka przeszkadza, za dużo pancerzy etc etc). Ogólnie nie ma roweru do wszystkiego i nie będzie. Core jest przeznaczony do fr i takie jest jego zastosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdsn87 Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Sorry za noobowate pytanie, ale mógł by mi ktoś dokładnie zdefiniować FR? Bo gdzie nie popatrzyć są tylko głupie hasła w stylu "po prostu jazda" ."wolna jazda", ale co to znaczy w praktyce? Że jest uniwersalny, że do zjazdów i skoków ale nie tak extreem jak DH, coś bliżej DJ? Czym jest konkretnie FR, jakie czynności rowerowe kryją się pod tą nazwą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 z tego co ja sie orientują to FR to taka mieszanka wszystkiego po trochu zjazd jak w downhillu, ale na trasie są hopki i dropy. w sumie to freeride najbardziej kojarzy mi sie z jakimiś hardkorowymi akcjami w stylu kilkumetrowych dropów albo jakiś chorych roadgapów (skokiem nad drogą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio18 Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 czyli jak sama nazwa mówi wolna jazda ~ wolny styl (free ride) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi