Henio Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam mam pytanie odnośnie przerzutki przedniej: http://www.allegro.pl/item326635408_przerz..._mod_2008r.html w opisie pisze ze dla blatów 44/48 ja mam blat 42 i tu pytanie czy będzie to ze sobą współgrało na tyle by skutecznie zmieniać przełożenia w czasie wyścigów pod obciążeniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terro Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kiedy szukałem dla siebie przerzutki znalazłem info, że FD 771 jest tylko na 44T, a nie 44/48 Co nie znaczy że nie będzie działać. Przerzutki pod różne ilości zębów różnią się chyba tylko promieniem łuku prowadnicy. Na 42T też powinno działać, może łańcuch ocierać ale pokręcisz śrubkami i powinno być OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henio Napisano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ok dzięki, przerzutka zamówiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Przerzutka działa. Jednak jest nie sposób jej wyregulować, żeby na skrajnych przełożeniach nie obcierał łańcuch o prowadnice przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.