kiroszima Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 witam Czy ktoś sie może wie czy w fabryce która jest na trasie z Bohumin do Karvina jest jakis sklep i mozna kupic osprzet shimano?? Lub czy ktos zaopartywał sie w czechach w sprzet rowerowy i czy wychodzi on może taniej? A orietowal sie może jakie sa ceny części na wyspach bo wybieram sie do Szkocji i moze tam wyjdzie taniej:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staniolbiker Napisano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Czy to na pewno była fabryka? Może to była fabryka np. wędek shimano bo tak owe produkują, nie wydaje Mi się, żeby to był akurat zakład produkcji osprzętu rowerowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Nie sadze, aby w fabryce sprzedali ci pojedyncze egzemplarze. Fabryka w Czechach produkuje czesci rowerowe, jak i wedkarskie http://goliath.ecnext.com/coms2/product-co...56902-page.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Obok fabryki nie raz przejeżdżałem ,wiem gdzie jest .Tam w pobliżu sklepu nie ma chyba ,że gdzieś w środku hali ale w to wątpię.Fabryka jest w szczerym polu .Co do zapatrywania się w części w Czechach ,różnie to bywa czasem są jakieś promocje i można coś kupić taniej.Ale ogólnie to jest tam drożej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.