Gość R3surrection Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 85kg do xc merida matts 500 22" ma być czuły w miarę lekki nie musi być nowy! ciekawe co polecicie
Greg_PL Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam Ja bym polecił coś Reba/Recon. Recon sobie waży no ale do twojej wagi ciężko coś lekkiego będzie spasować.
Gość R3surrection Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 dodam że mam gran fondo 3 ok 2kg+-
uchmanek Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 kolega R3surrection na sugestie p.t. "recon" odpowiada: "wewnętrzna regulacja odbicia jest tylko jak opuścić powietrze to dostaje luzy pionowego, np przy wybiciu na krawężnik czuć jak by były luźne golenie, nieprzyjemne bardzo. Kumpel ma mx comp za twardy, ale black z regulacją? ponoć mogą liście wybierać " odpowiedz moze i ciekawa, ale nie wiem co ma oznaczac. sugeruja rozwiniecie wypowiedzi, w koncu zrozumienie podstawa dialogu.
Gość R3surrection Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 kolejny spam szczeniackie zachowanie z twojej strony, wcinasz się niekonstruktywnie w temat. Kolejny report i mam nadzieję że zakończy się ostrzeżeniem. Czuj się wyłączony z debaty w tym temacie. czekam na uwagi pzostałych osób
Iron Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 R3surrection, radze sie uspokoić i nie prowokować. Kolejne osobiste wycieczki w kierunku Uchmanka zakończą sie procentami.
Ecia Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 A ja zalecam skorzystanie z wyszukiwarki. Nawet nie chce mi się liczyć tematów, które traktują o amortyzatorach do xc w granicach 1000 pln Pozdrówko zamykające
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.