NeZ Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam! Posiadam ramkę Trek Fuel 80 z 2003 roku na damperze Fox Float i po licznych szukaniach, nawet na stronie producenta nie moge nic znaleźć dotyczącego o zawieszeniu i całym tym rocket linku i jak to się reguluje/konserwuje. Dokładniej chodzi mi o te całe "tuleje" na których obracają się wszystkie zawiasy. Kręcąc z jednej strony imbusem, druga strona obraca się, czyli myslałem, że nie ma tu nic "na dokręcenie", ale jedna działa tak jakby tak było (kręcę w prawo, z drugiej strony też się kręci, ale do pewnego momentu, później już nie mogę). Ramę kupiłem używaną więc chciałbym zrobić co w mojej mocy i wyregulować żeby wszystko płynnie działało. Potrzebuję informacji: -Jak przykręcone mają być te tuleje? -Czy trzeba je odkręcać i smarować, jak tak to czym? (finish line zielony mógłby być?) -ogólnie na jakiej to działa zasadzie wszystko? Po prostu chciałbym jak najwięcej wiedzieć o tej ramce i o jej konserwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.