omen Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 http://www.allegro.pl/item440184810_pancer...one_okazja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 16 Września 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Na tej aukcji jest cały komplet, (jeszcze przed ich wystawieniem miałem na nie propozycje za 150zł) ale nie potrzebuje całego kompletu. Nie ma sensu wydawać 150-200zł na komplet którym obdzielę 2 rowery jak mogę wydać 50-100.. Śrubki w mostku się wyprały po ostatnich wyścigach Puki co muszę zamówić nowe alu śruby do klamek hamulcowych i przerzutki. Wtedy przemaluje je czerwonym sprayem jak na razie przynajmniej jest w miarę jednolicie. Teraz aż mi żal sprzedawać XTR'a bo się do niego dosyć przywiązałem A że jestem chory nie mogę nowego osprzętu przetestować. W każdym razie jakby co będę miał do zbycia tylną zmieniarkę i manetki w super stanie za tydzień pewnie wrzucę na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ale rower, widzę go w samych superlatywach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A wg. mnie ta R7 nie pasuje w tym rowerze, nie jest taki ścigancki, ja bym tu widzial SID'a WC 07 Zmień w sygnaturce, bo chyba nie waży 8.806 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 17 Września 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Mam w domu takiego sid'a tylko srebrnego to odpada ;P wiesz może gdzie kto obecnie i gdzie maluje sid'y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Noo, srebrny odpada Nie mam pojęcia kto maluje amorki Nie żebym się czepiał, ale "gr" to skrot od groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 18 Września 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Czekaj no niech ja Cie na jakimś wyścigu dorwę hehe Oglądam tak teraz tego sid'a i ma w dodatku małe wytarcia na goleniach wiec zupełnie odpada. Nie ma to wpływu na jego prace ale wygląda raczej nieciekawie. To jest też fajna opcja - Reba WC: http://www.allegro.pl/item438729302_rock_s...netka_nowy.html Po docięciu waży tyle co mój a jakość pracy i sztywność pewnie wzrośnie. Bądź co bądź sid na moją wagę jest trochę "cienki" . Jak na nim jeździłem to czuć ze jest taki jakiś nie teges Edit: Dla zainteresowanych sprzedaje XTR'a na którym wcześniej śmigałem. Przerzutka: http://www.allegro.pl/item441443364_xtr_sh...lna_carbon.html Manetki: http://www.allegro.pl/item441455016_manetk...x9_sl_m970.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Rowerek kapitalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 super tylko dlaczego mam wrażenie że to taki "trophy" bike jeździsz nim ostrzej? ja np. nie zwracam uwagi na rysy etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 18 Września 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Sory ale jeśli uważasz wytarcia na goleniach za sprawę kosmetyczną to grubo się mylisz bo jest to poważna sprawa. Zwiększają tarcie i powodują większy luz na amorze. Naprawdę nie należę do osób lubiących się cackać ze sprzętem (szczególnie w czasie wyścigu) jednakże wiadomo że każda rysa, odprysk, uszkodzenie nie są rzeczą miłą. Tym bardziej jeśli władasz w rower taką kasę. Ale żeby nie było wrzucę parę fotek. Przy okazji pochwale się tez swoją skromną osobą Powiedz sam czy to wygląda jak wystawa? albo gablotka w pokoju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Co to zdjęcia z wybiegu dla modelek ;) ? Tak już na serio, świetna maszyna i co ważne bardzo ładnie dobrana kolorystycznie, trzeba mieć niezłą wyobraźnie co by złożyć samemu rower, który wygląda dużo lepiej niż większość seryjnych, przy których pracują zawodowi projektanci. Pozdrawiam p.S.Fajne rękawiczki. Co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 19 Września 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Rękawiczki to któryś z modeli firmy Roeckl. Bardzo wygodne ale trwałość taka średnia. Jak ktoś dużo jeździ to po sezonie mają dość. Zresztą chyba jak każde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Rękawiczki kulturystyczne mi się dopiero zaczęły psuć po dwóch, jeszcze jeden spokojnie wytrzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 20 Września 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dziś mam za sobą pierwszą jazdę na nowym osprzęcie mimo iż jeszcze w pełni nie wyzdrowiałem, już zwyczajnie nie mogłem wytrzymać Na pewno nie żałuję ze zdecydowałem się na Srama. Nie czuję też jakiejś wybitnej różnicy w pracy samej przerzutki, owszem czuć ze nie ma tego "luzu roboczego" jak jest w shimano i to myślę jest plus. Przede wszystkim największa zamianę czuć na manetkach. Samo przerzucanie nie odbywa się jakoś wyczuwalnie szybciej ale nie trzeba sięgać palcami do manetek bo w końcu cały czas się je trzyma no i skok potrzebny do zmiany biegów jest znacznie mniejszy, co sprawia że cały proces jest skrócony co minimum. Oczywiście nie odkryłem tutaj żadnej ameryki i dla każdego kto jeździł na gripshifatach jest to oczywiste. Jednak do tej pory będąc zdecydowanym zwolennikiem RF stwierdzam że przy gripach wymiękają. Przynajmniej jeśli chodzi o szybkość. Bo np. widzę już że zmiana biegów podczas hamowania jest dosyć upośledzona. Ale myślę że szybko się przyzwyczaję. X.0 w porównaniu z gripshiftami których używałem do tej pory mają znacznie wyższa kulturę pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 9 Października 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kolejny mały upgrade. Do roweru powędrował mostek syntace F99 z tytanowymi śrubkami. Zysk 33g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 9 Października 2008 Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Foty foty foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 9 Października 2008 Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Na skandii stałem kolo Ciebie w sektorze i musze przyznać, że na zywo rower prezentuje sie swietnie pewnie tak samo super sie na nim jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 9 Października 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Zdjęcia planowałem wrzucić jak się jeszcze dorobię nowej kierownicy ale może pstryknę coś w międzyczasie. Wbrew pozorom w rowerze jeszcze jest co wymieniać Kubolt to trzeba było zagadać niestety nie zarejestrowałem gdzie stałeś ^^' Na rowerze oczywiście jeździ się świetnie, choć powiem szczerze że się na samej Skandii trochę zawiodłem, inne imprezy jednak są ciut ciekawiej zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 moglbys zmierzyc realna szerokosc tych nobby nickow na kole? bo zastanawiam sie na ich kupnem, ale nie wiem czy nie beda za waskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 1,8 maja szerokosc 45mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 14 Października 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Potwierdzam, tyle jest mierząc na klockach. Sam balon ma 43mm Opony polecam, do fulla naprawdę super! Do HT trzeba uwazać, przy dużych prędkościach z uwagi na mały balon mozliwe snake'i! Trzeba pompowac prawie max zalecane ciśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 22 Października 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Szykuje się kolejna mała zmiana. Zamówiłem zacisk Extralite'a 12g. Jeśli chodzi o mostek to tak to się aktualnie prezentuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 22 Października 2008 Udostępnij Napisano 22 Października 2008 nie musze chyba mowic o co sie teraz calosc prosi, no dobra powiem zmien tego bopa na duraflite bo klasowo razoco odstaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 22 Października 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Szykuję się na Eastona EC90 sl ale musi się gdzieś trafić tanio. Przez zimę i tak katuje tylko przełajówkę więc się nie śpieszy mocno. Jeszcze tak mnie kusi na rogi kcnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Widzę, że rower schudł Maniak jak możesz wklej nową pełną specyfikację to zrobię update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi