fallout Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Jakie macie na to sposoby? Mi się jeden z nich skrzywił podczas gleby i nie mam pomysłu jak to naprawić
Mod Team Maniak Napisano 5 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2008 Młotek, imadło? Ale raczej lepiej kupić nowe siodło, bo pręt w tym miejscu już potem będzie sie tylko giął Zniszczyłem w ten sposób jedno siodło to nawet nie bawiłem sie w prostowanie tylko założyłem inne. Pamiętaj ze pręty zwykle są puste w środku i najprawdopodobniej już po prostowaniu nie będzie miał wewnątrz takiego przekroju jak przedtem, co na wytrzymałości odbije sie prawie na_pewno. Kierownice sie prostuje czasami wkładając je w lewarek samochodowy i skręcając go ale tutaj chyba za mała średnica żeby zdało egzamin.
fallout Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Napisano 5 Kwietnia 2008 poradziłem już sobie dużym kluczem jakoś, minimalnie jeszcze brakuje do ideału ale jest ok. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Mod Team bogus Napisano 5 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2008 Uważaj, aby w tym miejscu pręt nie pękł.
Mod Team Pixon Napisano 6 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2008 i nie wszedł ci w co nie co Z mojego doświadczenia siodełko z raz skrzywionymi prętami nadaje się tylko i wyłącznie do śmieci. Nawet jeżeli uda ci siępojeździć miesiąc, bądź przygotowany, że wkrótce pęknie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.