Skocz do zawartości

[Alleycat] Alejkot Rodzinny

maYkel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

alejkotql9.jpg

Czyli na placu UMCS startujemy w sobotę 12stego o 12:04 :P

Wiadomo - warto mieć mapę (no chyba, że ktoś się taki pewny czuje) i coś do pisania.

Będzie jakieś drobne wpisowe (max. 5 zeta) i rownie drobne nagrody dla zwycięzców :)

BTW: Nazwa nie oznacza, że stratują matki z dziećmi w wózkach, tylko że organizatorzy to rodzina. Będzie normalny (w miarę ) kurierski alley. Ponadto nazwa "Szósty Lubelski" byłaby brzydka i nudna. Chcieliśmy się wyłamać :)

BTW2: Zakładam, że wszyscy wiedzą co to alleycat?

Napisano

Pierwsze o tym słysze... ale jak to się mówi "Google prawdę Ci powie". Ogólnie fajna sprawa i postaram się wystartować xD chociaz i tak raczej przewale z kretesem ^^

Napisano

przyznam się że nie wiedziałem, ale jest gogiel :) już wiem i oczywiście ze postaram sie być

sama idee wyścigu po mieście znałem ale nie pod ta nazwą

Napisano

ACHTUNG ACHTUNG!!!

Alleya z przyczyn obiektywnych przekładamy na jutro!!! Niedziela, 13:04 o godzinie 12!

Jak dziś jest każdy widzi. Moczyć się po ulicach w pięć osób (bo więcej chyba nie przyjedzie dziś :o) to żadna przyjemność.

Także zapraszam jutro!!

Napisano

Dzięki na nfo. Sprawdzałem pogodę na najbliższe godziny i już chciałem jechać : ) W takim razie do jutra ; ) Oby pogoda była lepsza...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...