maYkel Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Czyli na placu UMCS startujemy w sobotę 12stego o 12:04 Wiadomo - warto mieć mapę (no chyba, że ktoś się taki pewny czuje) i coś do pisania. Będzie jakieś drobne wpisowe (max. 5 zeta) i rownie drobne nagrody dla zwycięzców BTW: Nazwa nie oznacza, że stratują matki z dziećmi w wózkach, tylko że organizatorzy to rodzina. Będzie normalny (w miarę ) kurierski alley. Ponadto nazwa "Szósty Lubelski" byłaby brzydka i nudna. Chcieliśmy się wyłamać BTW2: Zakładam, że wszyscy wiedzą co to alleycat?
frondziak Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja wiem a jak inni to niewiem Przy odrobinie chęci można łatwo wygoglać zdjęcia z lubelskich alejkatów.
Dark_Reaver Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Pierwsze o tym słysze... ale jak to się mówi "Google prawdę Ci powie". Ogólnie fajna sprawa i postaram się wystartować xD chociaz i tak raczej przewale z kretesem ^^
Lukas_Mako Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 przyznam się że nie wiedziałem, ale jest gogiel już wiem i oczywiście ze postaram sie być sama idee wyścigu po mieście znałem ale nie pod ta nazwą
maYkel Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Napisano 12 Kwietnia 2008 ACHTUNG ACHTUNG!!! Alleya z przyczyn obiektywnych przekładamy na jutro!!! Niedziela, 13:04 o godzinie 12! Jak dziś jest każdy widzi. Moczyć się po ulicach w pięć osób (bo więcej chyba nie przyjedzie dziś ) to żadna przyjemność. Także zapraszam jutro!!
mmi Napisano 12 Kwietnia 2008 Napisano 12 Kwietnia 2008 Dzięki na nfo. Sprawdzałem pogodę na najbliższe godziny i już chciałem jechać : ) W takim razie do jutra ; ) Oby pogoda była lepsza...
maYkel Napisano 9 Maja 2008 Autor Napisano 9 Maja 2008 Wielce oczekiwane wyniki, fotki, etc. http://pawelgorny.com/alejkot_rodzinny/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.