skjaatel Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam! Używa ktoś może tego siodła? http://www.bikeonline.pl/siodelkoaccentder...odukt,2903.html Cena bardzo kusząca, wygląda porządnie i wygodnie. A na jakości Accenta jeszcze się nie przejechałem.
Lord Tom Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 Dziś kupiłem takie kupiłem.... I własnie wychodze przetestować Wygląda bardzo porządnie... Jak reszta komponentów accenta w moim rowerku...
Lord Tom Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 Jak na siodło za 40 zeta, to rewelacja... Trochę sie musi uleżeć pod dupskiem, ale jest (przynajmniej dla mnie) bardzo wygodne... Zauważyłem że materiał, którym jest obite lub to coś pod nim, troszkę skrzypi na wybojach jak tyłek podskakuje, ale to tez myślę, że czasem ustąpi... Jednym słowem zadowolony jestem...
juzwa Napisano 10 Maja 2008 Napisano 10 Maja 2008 Dobra, a może kto wie gdzie można to siodło dostać we Wrocku? Obleciałem "Bary" na Długiej i Robex na Kromera, ni widu ni słychu...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.