Skocz do zawartości

[rower] Cross Leader Foxx Gateway - opinie

Romca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcę kupić rower crossowy i i chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić rower z firmy LEADER FOX mówie o modelu GATEWAY. W sklepie sprzedawca mówił, że to są dobre rowery czeskiej firmy. Roweru nie widziałem jedynie w katalogu, ale jest na w miarę dobrym osprzęcie. Tutaj podaję stronkę do specyfikacji : http://rowery.onet.pl/4,35,139125,14588,le...way,sprzet.html

Z góry dzieki

Witam

Chcę kupić rower crossowy i i chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić rower z firmy LEADER FOX mówie o modelu GATEWAY. W sklepie sprzedawca mówił, że to są dobre rowery czeskiej firmy. Roweru nie widziałem jedynie w katalogu, ale jest na w miarę dobrym osprzęcie. Tutaj podaję stronkę do specyfikacji :

Z góry dzieki

Wg mnie nie warto.

Ten rower jest wręcz dramatycznie ciezki jak za tę cenę. Poza tym osprzet tez nie jest cudowny.

Za 100zł mniej masz np Authora Zenitha lzejszego o 1.3 kg na w zasadzie porównywalnych gratach(z wagi da się jeszcze zejsc wyrzucajac badziewna amortyzowana sztyce), a Authory do tanich nie należą.

A prócz authora zenitha co w tej cenie mozna by jeszcze poleci ?

Rozgladałem się juz troche i w grę wchodzą VERTEC T-860 CROSS, KELLYS EXQUISITE DSC, MERIDA TFS 200-V, i ten LEADER FOX GATEWAY

Będe wdzięczny za wszelkie sugestie co do zakupu roweru :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...