Wilku Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Bar Ends: PRO 98g Bottle Cage: Lite Carbon with bolts 27g Brakes Rear: Shimano XTR 118 g Brakes Front: Shimano XTR 118 g Cables / Housing: Hydraulic & cables 180g Cassette: Shimano XT 11-32 263 g Chain: Shimano XTR 293 g Crankset: Shimano XTR 805 g Derailleur Front: Shimano XTR 131 g Derailleur Rear: Shimano XTR 203 g Fork: Manitou Skareb Super 1511 g Frame: Wheeler Eagle 10 1380 g Grips: Acor 30 g Handle Bar: Ritchey WCS 580 mm 138 g Headset: Ritchey Scuzzy Logic Pro 113 g Headset Cap/Bolt: DeOne 10 g Pedals: Shimano 520 415 Seat: Selle Italia SLR 165g Seat Post: Ritchey WCS 233 g Shifters: Shimano XTR Dual Control 453 g Stem: Acor 134 g Tire Front: Schwalbe RR 2006 462 g Tire Rear: Schwalbe RR 2006 468 g Tubes: Maxis Ultralight x 2 254 g Wheel set (Front): Rithcey DISC OCR Shimano XTR DT Revolution + nyple zwykłe 727 g Wheel set (Rear): Ritchey DISC OCR Shimano XTR DT Revolution + nyple zwykłe 913 g Sorki że po angielsku ale skopiowałem z LB a tam juz tak mialem. Dla chętnych fotka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c6c44f9bd107250.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Widzę Wilku, że wreszcie dorwałeś wagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Na zdjęciu są inne pedały niż w rozpisce. Top cap coś za lekki, brakuje tarcz w rozpisce, brak też podkładek, neoprenu, zacisków kół. Z takimi niedokładnościami to raczej do Wasze Rowery, a nie do projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Pedały inne będą na start, Neopren zdjąłem, zaciski kół wliczone w wage piast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dalej nie znamy wagi tarcz i podkładek pod mostek, top cap waży koło 10 g o ile ma alu śrube, no i ogólnie parę wag mi nie pasuje. Ale jeśli masz fotki na wadze to uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A ja się zapytam o co innego - jak się sprawują koła na tarczach i Revo? Zwłaszcza tylne? PS. Dla mnie najbardziej podejrzane są te hamulce... tylko 180g za przewody na oba? I zaciski ze śrubami po 118g? Rozumiem że to XTR, ale...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 na razie jeszcze nic nie mogę powiedzieć Rower mam od paru tygodni, a trenuje cały czas na szosie. Za tydzień wystartuje w Pucharze Czech na MTB więc napisze jak się sprzęt sprawował Co do hamulców- Tu jest waga z adapterem. ja go nie posiadam ponieważ mam Manitou. http://light-bike.com/forum/album_page.php?pic_id=2699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi