Gevera Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 No i o Felcikach ktoś wspomnieć musiał (: Kto ma? Jakiego? (oprócz tego że ślicznego) Jakieś zdjęcia mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
got3n Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ja mam wiecej tu http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=37490 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Geve a Ty sie nie pochwalisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Noo... może... jak coś znajdę zdjęcie jakoś 2 dni po zanabyciu teraz to z nim totalnie inaczej... oczywiście głównym celem ataku fotografa był KOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01LukasZ Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 jako że niedawno sie połamałem troszkę znalazłem więcej czasu do posiedzenia na forum i jakież było moje zdziwienie (oczywiście pozytywne) ze istnieje na FR taki klub jak Felt ;] oczywiście dopisuje sie do klubu z moim rowerkiem złożonym na ramce felt rxc team (rower został złożony przy BARDZO dużej pomocy forumowicza Jacke dla którego nie miałem jeszcze okazji podziękować na łamach forum wiec dzieki wielkie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A ja dopisuje się do fanklubu kota Pozdrawiam wszystkich użytkowników FELT'ów od specjalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Nie mam, ale jeździłem na karocy Gevery Wrażenia? Świetne! Przypominał mi mojego starego poczciwego Leader Fox-a, którego uwielbiałem naprawdę super rowery, jak i pod względem wykonania jak również geometrii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Co prawda nie mam felta ale mam pytanie. Czy felt na wszystkie czy tylko niektóre ramy daje gwarancje dożywotnią ? Bo słyszałem różne zdanie i niewiem gdzie leży prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
got3n Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ja kupowalem w harfie rame q800 i dostalem 3 lata gwarancji ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMichalak Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Felcik Q820 - właściwie to customowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 To i ja się mogę dołączyć xD 2 Felty mam całkowicie zmieniona specyfikacja. MTB na ramie Virtue i Szosowy na ramie F75 alu ( treningówka ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMichalak Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Pokaż swój rowerek Szczególnie ciekawi mnie ten na ramce Virtue mmm moje marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 http://orzech89.fotosik.pl/ Tutaj są foty. Oba zmienione już są, muszę pstryknąć nowe foty. Felt F75 zmiany: Nowa owijka tym razem korkowa, ale zmienię z powrotem na żelową, bo mi się już wytarła i wygodniejsza była żelowa. Zmienione siodło na Selle Italia SLR. To tylko treningówka, więc żadnych kosmicznych zmian nie robię. Zamierzam zmienić ramę na Pinarello/Carvelo/Specialized/ Ewentualnie Felt karbonowy. Felt Virtue: Zmienione pancerze i linki na Nokon, pedały na Crank Brothers 4Ti, kierownica na Syntace Duraflite Carbon, Opony na Hutchinson Pirania, przerzutka na XTR Shadow, i łańcuch na LX'a. Chyba nic nie pominąłem... Szukam jeszcze fajnych linek do hamulców tarczowych, żeby nie były takie "zwykłe". Zamierzam zmienić jeszcze zaciski kół na KCNC, i zrobić tunning śrubkowy. W przyszłym roku zawita może do mnie Specialized Epic karbon 2009 albo Scott Spark 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 mniam mniam. powiem więcej, powyżej akurat latała reklama "bądź sexy na wiosnę", pasuje jak ulał do felcika mój chłop miał mieć taki model (virtue), ale wybrał ktma ): PMichalak, Twój rower to mnie trochę zaskoczył, widelcem raz w życiu widziałam sztywniaka z tarczą, terenówka jakiejś very drogiej firmy do góry kołami aktualnie, centrowanie etc było a tu kolejny kot wyraził zainteresowanie moją maszynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Geve, ależ z chęcią miał bym virtue, ale niestety hmmmm... producent na swojej stronie mówił że w najniższym modelu jest RS Recon, a później wyszło na to że jest Tora -.- . Gdyby był w odrobinie lepszym stosunku cena / osprzęt. Nie wahał bym się Chyba mi to wybaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Składam ofertę zamiany ramy Felt'a Virtue, na ramę Specialized Epic F75 ramę mogę sprzedać, bo Pinarello Prince różowe mi się marzy... Albo czerwone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01LukasZ Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 wiesz może jaka jest realna waga tej ramki razem z damperem?? chodzi mi oczywiście o virtue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Nie ważyłem, nie to było priorytetem, gdy składałem rower, ale waga oscyluje w granicach 2,89Kg jak gdzieś wyczaiłem na zagranicznej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01LukasZ Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 moja maszynka lipna jakoś bo komórką ale coś tam widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 2 Maja 2008 Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Maszynka spoko, a jechałeś już tam w dół ? Chciałbym się tam w dół puścić ze wszystkich możliwych zjazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01LukasZ Napisano 4 Maja 2008 Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 tam na wprost trochę za stromo i za dużo luźnego piasku wiec raczej nie będę probował, ale w tamtej okolicy jest więcej fajnych górek wiec tej konkretnie wcale nie szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 a ja wczoraj zaliczyłam spacer po wrocławiu od jednej harfy do drugiej (; na robotniczej same felciki mieli. nie wiem jak Wam, ale mi sie bardzo podoba malowanie na ten sezon, szczególnie ramka q900 mi się spodobała (: no, i virtue 4, ale tu już nie pod względem wizualnym (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01LukasZ Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 a no... nie da sie ukryć że są piękne http://www.feltracing.com/08/image.asp?pid=8791 och i ach, napatrzeć się nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor Dodgers Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam, od tygodnia jestem posiadaczem ramki Felt Q900 2008 . Rowerek złożony na niej przedstawia sie tak: Rama - Felt Q900 19,5' 2008 Stery - Cane Creek Amortyzator - RS Reba SL 100 mm PopLock 2008 Korba - Deore FC-M442 Suport - Deore BB-ES30, 113mm Przerzutka przód - Deore FD-M510 Przerzutka tył - Sram x-7 Kaseta - Sram 5.0 8spd Łańcuch - ConneX 804 Manetki - Sram Trigger x-7 3x8 Klamki hamulca - Avid FR5 Hamulce - Avid SD7 Koła - Deore LX, Rigida ZAC 19, DT Champion 2.0 Dętki - Geax Opony - Continental Explorer 2,1 /Schwalbe SMART SAM 2,1 Pedały - SPD PD-M520 Chwyty - Boplight Kierownica - Boplight 31,8/580 mm) Podkładki mostka - 5mm Felt Mostek - Boplight 31,8/100 mm Siodło - Velo ProLite Ti Sztyca - BopLight 27,2/400 mm Zacisk sztycy - Felt Rogi - Edge Waga - 11 578 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 rowerek prezentuje sie całkiem, całkiem... ślicznie ^^ tylko te pedały, jakoś źle mi się kojarzą (; btw, ile waży sama rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.