baksik22 Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam czy mógłby mi ktoś napisać albo fotkę strzelić najlepiej która pokazywałaby jak wyciągnąć linkę z przedniej manetki bo mam z tym mały problem ?
QWEY564 Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 to w końcu z manetki czy z przerzutki?? http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=32057
baksik22 Napisano 3 Kwietnia 2008 Autor Napisano 3 Kwietnia 2008 No linka jest od przerzutki przedniej ale wyciągnąć ją muszę z manetki xD
tictac Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Spróbuję wytłumaczyć, bo fotek nie mam pod ręką: 1. Otwierasz klapkę, potem musisz ustawić manetkę w pozycji na największą tarczę (najbardziej naciągnięta linka), 2. Podważasz linkę i przeciągasz jej luźny koniec przez otwór w manetce, 3. Luzujesz manetkę do pozycji na najmniejszą tarczę, 4. Wyciągasz linkę z metalowego mocowania. UFF mam nadzieję, że Ci to pomoże, jak nie to mogę wieczorkiem zapodać fotki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.