Necoman Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam Na poczatek warto sie przywitac Jestem Nazgul (Michal), mam 22 lata, mieszkam niedaleko Czestochowy i studiuje na politechnice. Mysle ze wystarczy info o sobie 3-4 lata jezdzenia samochodem daly mi swe znaki. Brzuszek i brak ruchu. Chce kupic rowerek. Kwota jaka dysponuje to max 800 zl. Raczej nie bede robic wiecej jak 10 km dziennie i nie codziennie. Chce kupic rowerek trekkingowo/cross/szosowy na kolach 28 i cienkich oponkach Ogladalem w Czestochowie w sklepie Authora Compact za 799 zl. Przypadl mi bardzo do gustu ale nie bylbym uzytownikiem internetu gdybym sie nie zapytal wczesniej na forum. Co sadzicie o tym urzadzeniu. Jaka rame mam wybrac (19, 20 czy 22 "?) Mam 177 cm wzrostu i 90 kg wagi. Poradzcie cos, ewentualnie co mozecie innego doradzic w podobnej cenie. Pozdrawiam serdecznie Acha link do rowerku: http://www.rowery.bytom.pl/go/_info/?id=452 PS - probowalem edytowac post po zapomnialem dopisac [rower] ale nie mozna tematu edytowac :/ wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Fajna stalowa ramka, lubie takie cienkie rurki . IMHO solidny rower bez zbednych bajerow, z nie najgorsza waga, akurat taki do pojezdzenia. Za te cene calkiem dobry. Nie wiem jak wyglada sprawa rozmiarowki w takiej ramie bez slopingu, gdybym kupowal gorala to bralbym rame siedemnastke (mam 175 cm wzrostu). Tak ze tutaj raczej najmniejszy rozmiar przy Twoim wzroscie. Do trekkingow bierze sie chyba nieco wieksze ramy wiec 19 cali powinno byc OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.