Wax Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A ja się zastanawiam nad Nokią E65...ale ponoć się wyłącza jak się bawi sliderem ?!? Albo jeszcze Nokia 6300 chodzi mi po głowie co myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 zapomnij o tej Nokii.. ojciec mój ma taką.... nikomu nie życzę tego badziewia.... -tak wyłącza się jak za mocno otworzysz lub zamkniesz... poza tym ta skóra na tylnej klapce się przeciera, pseudochrom obok wyświetlacza również.... a szkoda bo sofcik ma fajny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 jedynie symbian się chwile ładuje... Byś miał E51, to by się szybciutko ładował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ja mam 6300 i polecam go bardzo. lekki i poreczny jest bardzo duzo rzeczy mozna na niego wgrac, i nawet ladne foty robi jak na telefon i poza tym ladnie glosno gra:P Wyswietlacz tez ma super te 16mln widac bardzo wyraznie. Polecam go w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ślawus: Nie to, nie lubię Nokii ;] Miałem dwie i podziękuję. Tak samo jak nie lubię telefonów Sagem i Samsung. Zwyczajnie nie podoba mi się ich wygląd, a tu najważniejsze dla mnie w telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.