robi20 Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam Mam do wydania ok 1100 zł na nowy rower i przeglądając oferty wybrałem sobie Unibike`a Fusion. I właśnie mam pytanie do użytkowników, bo nigdzie nie widziałem opinii w Internecie. Jak się ten rower sprawuje? Czy mocną ma ramę? I czy za tę cenę można dostać coś lepszego (oczywiście MTB)? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 powiem tak mam rame fusion - dali mi w następ[stwie za pęknietego evolutiona i powiem tylko tyle ze ... lakier w moim przypadku jest FATALNY! sciera sie strasznie, rysuje, niektore naklejki pod lakierem krzywo naklejone.... dla mnie malowanie do niczego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi20 Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A czy ten Unibike jest najlepszy w swoim przedziale cenowym?. Moglibyście mi polecić jakiś rower mtb w podobnej cenie?. Słyszałem że Krossy są dobre. Aha i w moim przypadku kupno na allegro raczej odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.