rappid Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 witam, czy ktos moze polecic jakies sprawdzone miejsce w karpaczu lub okolicach? wazna sprawa to taka, zeby mozna bylo gdzies bezpiecznie skladowac rowery (najlepiej pokoj). prosze o jakies info.
Nawrotek Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Zasady pisania pkt. 1, ludzie to że nie ma obsługi, nie znaczy,żeby się nie stosować do regulaminu Pensjonat Carmen szklarska poręba 70zł noc 3 gwiazdki rower w garażu się trzyma zamykanym na zamek, ogrodzenie pensjonatu o 23 zamykane. Niemiła obsługa, ale śniadanie to Szwedzki nigdy nie kończący się stół Poza tym łazienka w pokoju tv i fajne widoki Pensjonat pod samym wyciągiem na szrenicę jest.
Jarod Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 http://www.karpacz.pl/index.php?p=obiekt&a...d=321&m=165 ja byłem tutaj już 2 razy. Daleko od miasta ale jest się przy stoku takim fajnym z ekstra widoczkiem Do miasta trzeba zejść tym stokiem (albo lepiej zjechać ale niektórzy się boją) Tanio - wygód nie ma, ale ja tam tylko śpie. Rowery trzymaliśmy u gościa w świetlicy, 2 kuchnie jedna na dole druga na piętrze. Ale najlepsza jest CISZA to jest zupełnie na uboczy praktycznie ostatnio domek już w lesie - żadnego auta nic
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.