Przeor Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam! W związku z ostatnimi wydarzeniami na forum postanowiłam zawiesić działalność. Po tym co przeczytałam w zamkniętym już temacie: [zła atmosfera wśród administracji forum] iż forum ma się stać częścią bikeworld'u i że jurasek przeszedł do konkurencji, nie widzę dla siebie miejsca. Nie jestem pro, jestem lubiącym jazdę amatorem. Obawiam się, że tacy jak ja już nie znajdą fajnej atmosfery po zmianach. Szczególnie po banie na użytkowniku jurasek. No cóż, z tego wynika, że tylko jurasek tworzył tutaj atmosferę Szkoda Anulki ale takie zachowanie jest dziecinadą. Anulka sam jurasek to nie jest całe forum. Ja tam nigdzie się nie przenoszę (chociaż konta mam pozakładane) z prostej przyczyny - tu jest fajnie. A tutaj na pewno też bym zaglądał i skończyłoby się na tym, że nie miałbym kompletnie na nic czasu bo bym ciągnął na kilku forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ale sobie żarty zrobili, a tyle osób dało się wciągnąć w tą całą błazenadę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Powiem wam, że to wcale nie był śmieszny żart ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzięki, super żart xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Żart był całkowicie super tym bardziej ,że to prima aprillis i nie ma co sie obrażać i fochów strzelać ,chyba ze ktoś nie ma poczucia humoru to już jego problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Przed podjęciem pochopnych decyzji przypominam, że jutro jest pierwszy kwietnia,więc może to wszystko jest prowokacją? Przeor - miałeś nosa Ale sobie żarty zrobili, a tyle osób dało się wciągnąć w tą całą błazenadę... Selvan82 - po pierwsze mamy Pierwszego Kwietnia, a po drugie... co narzekacie? W końcu dla Waszego, Drodzy Userzy radosnego wkręcenia, postarała się większa część admin-mod-elita-teamu. I wszelkie zamieszanie zrobiła między sobą, nie krzywdząc (choćby czasowo) nikogo postronnego! :banana: :banana: :banana: PRIMA APRILIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Beznadzieja. Jezeli to mialobyc smieszne, to chyba nie rozumiem waszego poczucia humoru. Do tego ten tekst o kochajacej administracji i smiesznej "elicie". Hah Jezeli za rok wymyslicie cos rownie "ambitnego" to poplacze sie ze wspolczucia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 W przyszłym roku nie będzie żadnych "kłótni", po prostu od razu będzie przekierowanie na bikeworlda i już . Swoją drogą, jak ktoś tu jest jakimś socjologiem, to na pewno może sobie zrobić tu małe badania z zachowań co poniektórych użytkowników . Anulkaa - czekamy, aż oficjalnie ogłosisz, że Ty też sobie robisz prima aprilis . Bo ja swoje wiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 "niesmak pozostał" niezły wkręt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Selvan82 - po pierwsze mamy Pierwszego Kwietnia, a po drugie... co narzekacie? W końcu dla Waszego, Drodzy Userzy radosnego wkręcenia, postarała się większa część admin-mod-elita-teamu. I wszelkie zamieszanie zrobiła między sobą, nie krzywdząc (choćby czasowo) nikogo postronnego! :banana: :banana: :banana: PRIMA APRILIS Nie no ja tam wcale nie narzekam, wręcz przeciwnie - cały czas obserwowałem co się dzieje i śmieszyły mnie reakcje co niektórych userów Jak widać wielka powaga sytuacji niektórym nadal się udzieliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Niektórzy zachowują się, jakbyśmy ukatrupili im chomika Ci bardziej spostrzegawczy mogli zauważyć, że forumowicze są wkręcani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Plakalem jak mi zdechl chomik ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a mi jak myszkę piesek zagryzł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja też płakałem jak mi padła myszka-znaczy baterie w myszce .Żart wszystkim sie nie musiał podobać nie da się zawsze wszystkim dogodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam z powrotem forumowiczów! Takie to prima aprillisowe było. W niedzielę poznym wieczorem upewniłam się co do sytuacji, przeglądając forum. Otoz, forum ma pewna fajna lukę do której to luki zresztą amoniak wcześniej dawał mi linka. Zobaczyłam, że to nad czym tak debatują admini to po prostu prima aprilisowy żart. Mimo wszystko, nadal mam odczucie że był to kiepski żart. Coś w stylu "zażartować sobie z babci, że jej ulubiony kot zdechł". A juraska wybrałam dlatego, że jakoś najbardziej mi się kojarzy z "amatorską" atmosferą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No to loooz A jurasek - wiadomo - amator pełną gębą. Nawet 90 km/h pod górkę nie wyciągnie :banana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Wnoszę o SAMOUKARANIE się wszystkich adminów, modów i elity. Kurde jak wczoraj rozmawiałem z Biera to nawet pary nie puścił o wkręcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 1 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No to koniec dobrego. Klan rzeźników wrócił Teraz dalej będziemy czynić zło, mordować niewiniątka, poprawiać błędy, wywalać źle założone tematy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Przed podjęciem pochopnych decyzji przypominam, że jutro jest pierwszy kwietnia,więc może to wszystko jest prowokacją? Teraz muszę powiedzieć. A nie mówiłem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martwa wiewiórka Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 kiepski i durny ten dowcip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może co poniektórzy bardziej docenią wkład ekipy administrująco-moderującej w utrzymanie porządku na forum - to było takie chwilowe dydaktyczne bezkrólewie . A co do obrażania się i "nieśmiesznych żartów" - teraz już, drodzy (niektórzy) userzy, wiecie, jak się czuje administracja (a także inni userzy), kiedy wy sami rozpętujecie jak najbardziej serio zadymy bądź to między sobą, bądź to atakując forumowych decydentów za podjęcie nie odpowiadającej wam decyzji... Owa krytyka nierzadko przybiera formy znacznie bardziej drastyczne, niż w zaprezentowanym przez nas primaaprilisowym wkręcie. I nie dotyczy to jedynie kłótni na forum, ale również tekstów, które bardzo często otrzymujemy na PW bądź GG. Dla pełnej jasności: nie chodzi mi o konstruktywne uwagi i kulturalne polemiki - ale to się chyba rozumie samo przez się Pozdrówko pod rozwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ehhh a ja uważam że to było dobre! Jakiś czas temu rozmawiałem z Juraskiem jak się dostać na moda. Po wczorajszej lekturze zwątpiłem a do tego rozmowa z Biera nie zostawiła mi złudzeń, że to forum chyli się ku upadkowi. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cóż za brak wiary w nasze umiejętności Staraliśmy się jak mogliśmy zrobić mocnego wkręta no i wyszło Chciałbym tym samym powiedzieć, że atmosfera wśród obsługi forum ma się bardzo dobrze i nie ma żadnych problemów o jakich pisaliśmy Także żadnych przenosin do BW nie będzie. Osoby które napisały do nas w sprawie objęcia stanowiska Moda tudzież Admina nie pisały swoich listów na darmo, przy brakach w obsadzie będą brane w pierwszej kolejności pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Wnoszę o SAMOUKARANIE się wszystkich adminów, modów i elity. A jaka to kara ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 hehe, ban dla wszystkich adminów modów i elity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.