Rafakil Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Witam ponowine wszystkich forumowiczów:) Dziś znów mam do was proŚbę, potrzebuję zestaw hamulcowy oczywiście hydraUliczny na przednie koło. Kwota jaka dysponuję to okolo 350-400zł w tej cenie potrzebuję: zacisk, adapter, tarzce 180mm i oczywiście klamke. Aktualnie mam zamontowany na tylne koło zestawik Shimano Deore XT z tarczą 160mm jestem zadowolony ale na przod potrzebuje coś lepszego. Mam nadzieje ze i tym razem dzięki waszym radOM podejmę właściwą decyzje. Czekam na wasze propozycje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 oro k18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 XT z tarczą 180? Klamki będą takie same, a i hamulec bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafakil Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 nie na przód nie mam tarczy, i w tyle też musze wymienic:/ ale teraz mam takie pytanko bo zainteresował mnie ten hamulec Hayes HFX 9 HD tylko na wszystkich aukcjach jest on z tarcza 203mm i sie zastanawiam czy jak zaloze taka tarcze do duro to nie skrÓce za bardzo jego zywotnosci??bo wiecie duro to duro dobre ale...zawsze z duro jest ale.......poradzcie bo ten hampel mozna miec za naprawde male pieniążki:) no chyba za macie cos lepszego za 350zl:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zamiast tego Hayesa wolałbym Oro k18 lub nowe XT. Chyba, że masz ten hamulec w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafakil Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ja oczywiście mówie o nowych hamplach i moge na nie przeznaczyc max 380zl za komplet z tarcza, w pewnych wyjatkach bez tarczy. w taki razie musze sie zastanowic..........licze na dalsze sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item336120141_new_fo...reme_shop_.html budzet przekroczony tylko o 9 zl. mysle ze warto. ps. heh no jeszcze do tego tarcza... ale ja i tak bym się napiąl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafakil Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 kuszenie.........podoba mi sie, ale nie moglem tego dostac w dwóch krakowskich sklepach a nie zabardzo usmiecha mi sie kupno przez neta......ale spodobal mi sie ten hampel... a Avidy jucy 5(nie pamietam jak to sie pisze)?jak to sie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafakil Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam miałem okazje i kupilem za 320zl komplet hamulce hayes hfx 9 z tarcza 203mm oplacalo i co otym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.