kruman Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Witam. Ostatnio zakupiłem rowerek Kross Level A2. Zauważyłem, że suport nie jest zupełnie niczym osłonięty (pojeździłem trochę po błocie i nie chciałbym żeby coś się tam zaczęło mielić). Czy suport nie powinien być zabezpieczony jakąś osłoną? Korbę mam Truvativ X flow, suport truvativ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Nie powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 jeżeli chcesz to możesz coś wykombinować na własną rękę, np. gumowe wężyki z akwarium owinąć dookoła ośki. jeżeli odpowiednio dobierzesz średnicę, to od wody może nie osłonisz, ale od piasku może może.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruman Napisano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 dzięki za rozwianie moich wątpliwości... Myślałem, że powinny być takie "kapsle" zasłaniające wnętrze suportu. Ostatnim posiadanym przeze mnie rowerem był Jubilat (jakieś 15, albo i więcej lat temu) i tam coś takiego chyba było. ech, nie jestem na czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.