OskarMRz Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Czesc, ostatnio pytalem sie o rower, jeszcze nie kupilem, ale za to znalazlem rower Kona Dawg 2006 za 2850 zlociszy. Chcialbym sie zapytac, czy sie oplaca. Rama: wycieniane aluminium Kona Clump Lite 7005, czterozawiasowy system amortyzacji / skok 125 mm / Koła: obręcze S.O.S. P1, tylna piasta Shimano M475 Disc, przednia piasta KK Disc, opony Nokian NBT Widelec: amortyzowany, Marzocchi Gran Fondo 3 / skok 120 mm / Komponenty: przerzutki i manetki Shimano Deore, hydrauliczne hamulce tarczowe Hayes Sole, mechanizm korbowy TruVativ Blaze ISIS, zatrzaskowe pedały Shimano M505, tylny amortyzator Fox Vanilla R Tutaj jeszcze raz dane z angielskiej strony: Frame sizes S(15"), M(17"), L(18"), XL(19"), XXL(20") Frame tubing Kona Clump Butted Aluminum, 5" Travel Rear Shock Fox Vanilla R Fork Marzocchi Gran Fondo 3 120mm Headset Aheadset STS Crankarms TruVativ Blaze ISIS Chainrings 44/32/22 B/B TruVativ ISIS Pedals Shimano PD-M505 Clipless Chain Shimano CN-HG53 Freewheel Shimano CS HG50 11-32 9 speed F/D Shimano Deore R/D Shimano Deore Shifters Shimano Deore Handlebar TruVativ LE OS Riser Stem TruVativ XR 3D OS Grips Kona Jacksh*t Brakes Hayes Sole Brake Levers Hayes Sole Front hub KK Disc Rear hub Shimano FH-M475 disc Spokes Stainless 14g Tires Nokian NBT 26 x 2.3 Rims Sun S.O.S. P1 Saddle WTB Speed V Comp Seatpost TruVativ XR Seat clamp Kona QR Colors Gray Dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Według mnie opłaca się, choć hamulce nie są jakieś super, bo mają ruchomy jeden tłoczek, ale mimo to brałbym ten rowerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OskarMRz Napisano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 P.S. To jest nowa kona, nie jakas uzywana. A hamulce ile by jakies lepsze kosztowaly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 29 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 To zależy ile chciałbyś dać za hamulce. Może sprzedawca zgodzi się na podmianę za dopłatą. Zadaj pytanie tobo, bo on z tego co wiem sporo hamulców przetestował. A ja na hydraulice się za bardzo nie znam. Ale myślę, że na początek te Hayesy Sole mogą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.