kobi83 Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Sprawa wygląda tak: Kupiłem spodenki z wkładką, znawca w sklepie mi doradzał, doradzał ja przymierzyłem pasują jak ulał, ale...Zajechałem do domu patrzę na metkę a tu pisze: spodenki damskie Muszę dodać że jestem facetem i zastanawiam się czy są duże różnice pomiędzy damskimi a męskimi?? poradźcie coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Jezeli pasuja jak ulal, to ja bym sie tym nie przejmowal (co najwyzej nie chwalil kolegom ). Roznic ci niestety nie wskaze. btw pamietacie taki sam problem naszej "gwiazdy" aka goniaca zmija? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Powiem tak kumple kupił damski portki i pampers mu ciągle ucieka do przodu .Ale z twojego opisu wynika ,ze jest oki.Nie wiem czy sam pampers męski i damski czymś się rożni być może ma inny kształt i może gdzieś jest mniej grubszy a może gdzieś więcej.Trzeba by w tych gaciach pojeździć i zobaczyć być może w czasie jazdy będzie coś uwierało albo przeszkadzało.Jak w nich pojeździsz to raczej nici ze zwrotu.Ja bym jednak je oddał ,czort wie jak się będą zachowywały w czasie jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Jak wyróżniają na damskie i męskie to coś w tym musi być. Pewnie wkładka (szczególnie w przedniej części ) będzie miała inny krój. Ja bym nie ryzykował. A z Wilkiem to były jaja, ech a pamiętacie Mango - fotomontaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Były, były, wciąż legendarne tematy i kompedium wiedzy o v-brekach;-) Ale wspomnianego "mango - fotomontażu" - nie :-( może naświetlisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 No był wiadomy pan na okładce jakiegoś "Mango", jego fotka, zamiast twarzy pysk zwierza i jakieś napisy dot. damskich spodenek ech szkoda, że nie mam backupa tego na dysku OK, dość offtopikowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobi83 Napisano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Spodenki wymieniłem, po co ryzykować złym komfortm jazdy... Dla zainteresowanych: Różnica pomiędzy damskimi a męskimi jest taka że pampers w spodenkach męskich jest dłuższy od strony klejnotów tak przynajmniej zauważyłem z oględzin w sklepie, poza pampersem reszta była taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 No to już przynajmniej wiem czym się różnią damskie od męskich. Bo do tej pory nikt mi nie umiał za dokładnie tego wytłumaczyć oprócz tego, że jest inny krój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.