Skocz do zawartości

[spodenki] co o tym myślicie?

kobi83

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa wygląda tak: Kupiłem spodenki z wkładką, znawca w sklepie mi doradzał, doradzał ja przymierzyłem pasują jak ulał, ale...Zajechałem do domu patrzę na metkę a tu pisze: spodenki damskie :) Muszę dodać że jestem facetem i zastanawiam się czy są duże różnice pomiędzy damskimi a męskimi??:)

poradźcie coś...:D

Powiem tak kumple kupił damski portki i pampers mu ciągle ucieka do przodu .Ale z twojego opisu wynika ,ze jest oki.Nie wiem czy sam pampers męski i damski czymś się rożni być może ma inny kształt i może gdzieś jest mniej grubszy a może gdzieś więcej.Trzeba by w tych gaciach pojeździć i zobaczyć być może w czasie jazdy będzie coś uwierało albo przeszkadzało.Jak w nich pojeździsz to raczej nici ze zwrotu.Ja bym jednak je oddał ,czort wie jak się będą zachowywały w czasie jazdy

Spodenki wymieniłem, po co ryzykować złym komfortm jazdy...:D

Dla zainteresowanych: Różnica pomiędzy damskimi a męskimi jest taka że pampers w spodenkach męskich jest dłuższy od strony klejnotów :) tak przynajmniej zauważyłem z oględzin w sklepie, poza pampersem reszta była taka sama.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...