Skocz do zawartości

[Welodromy w Polsce]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedyś tor w Kaliszu był otwarty i mozna było jeździć sobie do woli. Od czasu gdy zrobili remont jest zamykany dla publiki, myśle że da się pogadać żeby wejść na kilka rund.

Napisano

Zapraszam do Łodzi :)

Tor jest prawie w ścisłym centrum miasta. Jest w świetnym stanie (beton) i z reguły ogólnodostępny. Problemy zaczynają się, gdy jest to np. niedziela, albo na płycie welodromu są jakieś zjazdy, czy spotkania. Wystarczy zapytać ochroniarzy/trenerów o zgodę. Z reguły pozwalają jak się ma kask i nie ma akurat treningów. W tamte wakacje bodajże odbyły się tutaj mistrzostwa Europy.

Przy okazji - zdjęcia kolegów z naszej ostatniej wizyty:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d55402260bacd90c.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b4f00a643ab97329.html

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Napisano

Odświeżę z lekka temat. Ostatnio również nabrałem chęci by pośmigać trochę na torze, żaden ze mnie kolarz ale myślę zabawa mogłaby być fajna. I tu pytanie-propozycja: może udało by się zorganizować coś małego co by się ostra brać z forum spotkała i pojeździła jakoś w najbliższym czasie letnim ?

Pozdrowienia

Napisano

Dla mnie bomba, ale...

3polis nie ma żadnego toru. Musieli byśmy nakręcić kogoś, kto ma do niego blisko, co by cały spot logistycznie zorganizować - wybadać, czy tor zajęty nie będzie, wyczaić jakieś noclegi dla przyjezdnych itp.

Napisano

Z tego co czytałem cały ten temat jest tor w łodzi i ludzie z łodzi też są (kilka postów wyżej Guru).

grzegorz1974paszek ma blisko do Kalisza, więc myślę, że przy odrobinie chęci i organizacji coś da się wspólnie wypłodzić.

• 8 miesięcy temu...
Napisano

Wiedziałem, ze był ten temat :)

Czy ktoś ze stolycy próbował jeździć może na torze na Mińskiej? Fakt, jest w kiepskim stanie, ale jakby tak go oczyścić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...