omen Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 temat umiera bo chętni sie kruszą.. :/ po za tym ja też chyba nie będę mógł.. od 4 tygodni sie z rodzicami nie widziałem w końcu muszę do nich jechać. . :/ zobaczymy jeszcze.. co do miejsca spotkania i godziny to zobaczymy.. jak już będą chętni na te wypad.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Omen to proponuje pszesunąć termin o jakiś bliżej nie okreslony czas Bo widze że jak tak dalej pójdzie to pojedzie nas dwóch,trzech to marna jazda będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 fajna, większy wpie****. ale ok.. przesuniemy.. myślę ze w Maju sie odbędzie na pewno.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzelcio Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 a z jakiego miasta będzie wyjazd? Ja obecnie studiuję w Gliwicach. Gdzie najlepiej byłoby do was dołączyć? Jechałby ktoś z Gliwic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Może być w maju tylko nie w długi wekend bo zaliczam jure całe 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 ja jestem dalej chętny z Ejpokiem. jedzie ktoś ? mozemy zebrać 5 osób i jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Jeżeli ja bym pojechał, to z Lublińca jadą 3 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A to i ja pojade, jak juz kiedys mowilem, to nie rezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 no to jedziemy w tą niedziele. :] pojadę na późny obiad, mam nadzieję, że sie nie obrażą i coś mi zostawią xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Andi ,3 dni na Jurze ? Gdzie to śmigasz? z kim? Noclegi na dziko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nocleg mam u tesciowej mieszka w Ogrodzieńcu od roku i chwała jej za to A za oknem szlak orlich gniazd tam będę szaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No to piękna sprawa... Szkoda, że ja nie mam w rejonie Jury kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ja niestety muszę zrezygnować z cze-wy, z powodów zdrowotnych i technicznych (zdechła piasta z tyłu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 To jak z planem wyprawy? W sensie, czy ktoś już przemyślał trasę przejazdu? Mamy z TG ekipę 3-8 osób, gdzie ewentualnie sie dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja odpadam śmigam do Ojcowa Częstochowe zalicze w lipcu albo sierpniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja podobnie, Częstochowa zostaje na późniejszy termin. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzelcio Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 to jak? czyli koniec z końcem jutro z Częstochowy nici? ...szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Właśnie, wiadomo coś? EDIT: okej, nie jedziemy ;/ no nic kiedys sie wybierzemy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beblak Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 tyle postów i kiszka niestety. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Magic Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 No szkoda, szkoda :/ W maju się jakoś pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIMNY Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 W Sobotę startujemy o 9:00 z Tarnowskich Gór z rynku. Kto jest chętny to niech się tam pojawi. Jeżeli jest pewny, że będzie to wpisuje się tutaj. Sprawa konkretna ... Nasza grupa TG jedzie. Spotykamy się o 9:00 na rynku i kto dołączy i będzie chciał jechać na Częstochowę to pojedzie z nami. Pozdrawiam, PS: Trasa only szosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 6 Maja 2008 Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 @Zimny kto pojedzie z tej grupy, ktora byla ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIMNY Napisano 9 Maja 2008 Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Riley ja dave viola na pewno. możliwe że Maciek i Michał także. No i kto tu jeszcze z forum przyjedzie to tez będzie mile widziany. Pozdro Acha poprawka co do godziny spotkania, odjazd z Rynku w Tarnowskich Górach jest o 10:00, więc tak za 10, jest zbiórka ... Kto będzie to pojedzie z nami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Panie i Panowie co powiecie na reaktywację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja jestem jak najbardziej za, ale na Góre Św. Anny I o tym samym myslalem juz kilka dni temu, ale ze nie mam jeszcze roweru to nie pisalem nic I proponuje podobny termin jak w ubieglym roku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.