Skocz do zawartości

[pielgrzymka] II Rowerowa Pielgrzymka do Czestochowy!

omen

Rekomendowane odpowiedzi

Ooo :D W góry lukashs to naprawdę nie jest zły pomysł :)

Pojechalibyśmy pociągiem gdzies... :P Moze do Czech? :P Dalego by nie było ;)

Możliwości jest dużo: Zakopane, Bielsko, Kraków, Sudety :P

Omenowi pewnie bardziej odpowiadałby wypad nad morze z tym jego sztywniakiem ;)

stary.... chyba bys musiał o 2 w nocy wstać zeby na rano być w Zakppcu :P

najlepszym rozwiązaniem jest beskid śląski, blisko i pięknie ;)

Omenowi pewnie bardziej odpowiadałby wypad nad morze z tym jego sztywniakiem :)

jak nie będzie za dużo kamieni to mogę jechać. A w Beskidzie Śląskim to wiemy jak jest, wiec odpada jak na razie.. za miech będzie amor chyba xD wiec problem będzie rozwiązany..

Mody nawet nie gadaj, że nie jedziesz. xDD mówiłeś w zeszłym roku, że następnym razem jako pojedziemy to sie na to piszesz..

Ludziska Omen tworzy nową "świecką tradycję" organizuje już II pielgrzymkę do Częstochowy nie rozwalajcie mu tematu, w góry możemy się wybrać w innym terminie - i jest do tego stworzony odrębny temat, a kto był 13 w niedzielę to wie że jest to możliwe większą ekipą z forum, ja jestem za tym żeby 27 jechać jednak do częstochowy

No ładnie Częstochowa i inne plany, może kiedyś bym się wybrał na jakąś wycieczkę, bo na razie to tylko mam takie jednodniowe bliskie.

Ogrodzieniec, ja bym się skusił trasę znam na pamięć po drodze można skoczyć na inne pobliskie zameczki :D a troszkę jest ich.

Mam zamiar jechać na krótkie Croto (jura krakowsko-częstochowska), ale to w planach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...