ejpok Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 a ja tam sie bujne na fullu na ta pielgrzymke , a co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Moze ja sie z wami wybiore ale z tymi dwoma maniakami nie jade ( wszystko zalazy od roboty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Kurde 27.04 mi nie pasuje...;/ 26.04 gram na 18-tce jakiś 3 lasek z kumplem i jak wróce 5-6 to raczej nie bede miał siły;p Może innym razem...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Magic Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ooo W góry lukashs to naprawdę nie jest zły pomysł Pojechalibyśmy pociągiem gdzies... Moze do Czech? Dalego by nie było Możliwości jest dużo: Zakopane, Bielsko, Kraków, Sudety Omenowi pewnie bardziej odpowiadałby wypad nad morze z tym jego sztywniakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ooo W góry lukashs to naprawdę nie jest zły pomysł Pojechalibyśmy pociągiem gdzies... Moze do Czech? Dalego by nie było Możliwości jest dużo: Zakopane, Bielsko, Kraków, Sudety Omenowi pewnie bardziej odpowiadałby wypad nad morze z tym jego sztywniakiem stary.... chyba bys musiał o 2 w nocy wstać zeby na rano być w Zakppcu najlepszym rozwiązaniem jest beskid śląski, blisko i pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Panowie nie wiem czy pojade do Czestochowy. Nie wiem,czy nie bede mial innych rzeczy na glowie, a poza tym nie lubie tego miejsca Ale na inne wypady sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Omenowi pewnie bardziej odpowiadałby wypad nad morze z tym jego sztywniakiem jak nie będzie za dużo kamieni to mogę jechać. A w Beskidzie Śląskim to wiemy jak jest, wiec odpada jak na razie.. za miech będzie amor chyba xD wiec problem będzie rozwiązany.. Mody nawet nie gadaj, że nie jedziesz. xDD mówiłeś w zeszłym roku, że następnym razem jako pojedziemy to sie na to piszesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie przepadam za tym miejscem, dlatego sie zastanawiam. Zobacze, inne miejsce, to sie nie zastanawiam nawet,ale tam nie bardzo usmiecha mi sie jechac Jeszcze czas, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Magic Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No fakt... do Zakopca trochę daleko ;P A Czewa trochę nudna jest, ale nic nie mówię żeby nie było :P Beskid Ślaski- jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ...no to jak chcecie jechac w gory to tez bym sie zabral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 to chodzcie jedziemy w góry ? co reszta na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Juz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ja sie pisze na góry jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Magic Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Robi sie coraz ciekawiej Piszcie kto za... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekrs Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ludziska Omen tworzy nową "świecką tradycję" organizuje już II pielgrzymkę do Częstochowy nie rozwalajcie mu tematu, w góry możemy się wybrać w innym terminie - i jest do tego stworzony odrębny temat, a kto był 13 w niedzielę to wie że jest to możliwe większą ekipą z forum, ja jestem za tym żeby 27 jechać jednak do częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ja też jade do Częstochowy chocby sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 No ja w góry nie, ale do Cze-wy tak Moja obecna forma nie pozwala na góry, bo bym tam chyba zdechł. Przejechałem dopiero trochę ponad 600 km w tym roku także nie wiem, czy nawet do Cze-wy i z powrotem dojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marciek Napisano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 No ładnie Częstochowa i inne plany, może kiedyś bym się wybrał na jakąś wycieczkę, bo na razie to tylko mam takie jednodniowe bliskie. Ogrodzieniec, ja bym się skusił trasę znam na pamięć po drodze można skoczyć na inne pobliskie zameczki a troszkę jest ich. Mam zamiar jechać na krótkie Croto (jura krakowsko-częstochowska), ale to w planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Magic Napisano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 No dobra... pewnie większość za Czewą i żeby nie psuć omenowi wycieczki to jedziemy do Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 To ja dam jeszcze znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 W sumie to ja też nie wiem czy się pojawie... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 To się zdecydujcie wreszcie bo czasu niewiele zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ja się dowiem jutro bądź najpóźniej w środe czy jade czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BANITA Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 To w końcu kiedy, gdzie i o której zbiórka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Widzę ze temat umiera, chyba śmignę do Krakowa więc decydujcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.