Sixer Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 To żeście Lukashs i Ejpok nakręcili Wg. ten pomysł z podziałem też nie jest najlepszy, no bo ma to być w końcu forumowy wypad, a jak ktoś chce to można kiedyś indziej się wybrać na takie zapierdzielanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 W niedziele tez miala byc wycieczka, nie powiem,ze nie byla, ale czasem sie troche rozciagala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 czasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 dobra, dobra zobaczycie jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ok, to teraz robimy 2 wycieczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 nie no spoko:) pojedziemu całą grupą, moi poprzednicy dobrze mówią wkońcu to jest wypad forumowy. a jak kogoś siła będzie rozpierała to będzie sobie jechał na przodzie i ciągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A kiedy jedzicie na tą Częstochowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Prawdopodobnie 27.04 jezeli dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a jak kogoś siła będzie rozpierała to będzie sobie jechał na przodzie i ciągnął czyli pewnie Ciebie, sixera, modego i paru innych xD może też sie dołączę.. wypad do Częstochowy już 27.04 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Widze że chcecie smigać na średnią ? To se smigajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Andi dasz rade :] mocni idą z przodu i robią tunelik dla słabszych.. jak odejdą to czekają potem za jakiś czas.. naprawdę nie jest źle.. jechał chłopak bez spd i trzymał się cały czas więc i Ty dasz rade.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jasne,ze da rade. Teraz mozemy przystopowac i nie gonic tak. Zeby kazdy spokojnie nadazyl. W sumie teraz tez tak mialo byc,ale wyszlo troche inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ...ja to myślałem, że będzie o wiele szybciej, a okazało się, że nawet jechałem z przodu i przynajmniej utrzymywałem się w pobliżu tych lepszych (na oponach terenowych ) andi333 z resztą jak nie spróbujesz, to nie dowiesz się czy dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja o siebie się nie martwie ale mam zamiar jeszcze kogoś zabrać i niechcę żeby się zniechęcił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 dostosujemy tempo do wszystkich.. teraz była mocna ekipa i to dlatego.. będzie dobrze.. bierz młodego i niech chłopak uczy sie i pyka kmy bo to teraz najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 haha, ta akurat czekanie jak mowilem zwolnic, zeby sie peleton skleil to cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 taa a potem zapierdalałeś, ze peleton znów się rwał.. po######ane ambicje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Kurna, przez chwilę myślałem, że sie z wami przejadę chociaż kawałek, ale niestety urwałem pedał w sztywniaku, a na fulu z maniakami nie pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 przełóż pedały i jazda.. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Hehe, no wlasnie, proste rozwiazanie. Trzeba zbierac ekpie,zeby bylo nas tylu co ostatnio A moze gdzies indziej pojedziemy? Bo jakos nie lubie trasy do Czestochowy, ale to tylko propozycja, jak wiekszosc chce tam, to sie dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 nie no już tak są wszyscy poinformowani to tak pojedziemy, ale myślimy już nad innymi wypadami. Typu Ogrodzieniec, Kraków itd :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Magic Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Mi tam Częstochowa pasuje, ale jak będzie zmiana planów to nie ma problemu... też się dostosuję Ładny był ten podjazd na Górę Św. Anny W pierwszej 5 bylem na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ja miałem problem z toczeniem sie moich kółek na tym asfalcie tam na dole.. :/ no nic następnym razem zaatakuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 jak chcecie ładne podjazdy to wybierzmy się w góry! w sumie to jest niezły pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 czy ja dobrze czytam ? Góry? niech tylko amora kupię xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.