Mody Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Pogoda ma być ładna. Więc Panowie do rana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 ..no pogoda jest świetna, opalimy się xD Niektórzy już kręcą, ja wychodze z domu za 1h, także do zobaczenia za 2,5h ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Powodzenia panowie:d czekam na relacje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 ...ja już wrocilem (przez nabiala ) 110km nabite, szkoda, że nie więcej. Jechało chyba 17 osób, 2 się zgubiły ;D Było super Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 no niestety na 15 musialem byc w domu :/ dzieki chlopaki, bylo cacy, a nie sor, chlopaki i dziewczyno do zobaczenia 27 na trasie do czestochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Wypad super Osob bylo 18, po czym 2 sie zgubily Ale w 16 dojechalismy do celu. Trzeba to powtorzyc, za 2 tyg jedziemy do Czestochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Skurczybyki ! Ja dzisiaj nakręciłem tylko 62 km, ze średnią 26,5 km/h, z czego sporo w terenie i pod górkę i zdycham... Ja nie wiem jak do tej Cze-wy dojadę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ja wróciłem jakąs godz temu Fajny wypad, szczególnie ten odcinek 22km ze śr. 35km/h w piątke i nikt dętki nie przebił, a Omenowi nawet łańcuch nie poszedł xD To teraz czekać na Częstochowe. Tylko szkoda, ze tak zimno było xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Magic Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Panowie dzięki za wypad Szkoda, że do 200km nie dobiliśmy ale cóż następnym razem Zobaczymy się w Częstochowie:) Aha Omen wrzuć zdjęcia na jakis serwer będę wdzięczny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Odbylo sie bez awarii Mnie tez sie podobal ten odcinek z duza srednia, ladnie sie Sixer trzymales. A tak w ogole kto chetny na ta Czestochowe? Moze nas wiecej bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 dwie godziny temu dotarłem do domu xDD mi wyszło 176km nieźle było, tylko gdyby nie ten pedał i mały kryzys na 80km :/ łańcuch nie poszedł, bo tylko na ścigach idzie.:DDD fotki i filmy będą za jakiś czas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 [...]ladnie sie Sixer trzymales[...] dziękuje Aż sam się zdziwiłem xD A do Częstochowy pojade na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 http://picasaweb.google.pl/sebkomtb/WyjazdGRaWAnny02 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 No ładnie panowie Ja dziś setkę walnąłem i też zdycham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 ja tez dziekuje wszystkim , bylo za######iscie mi wyszlo 220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 dzięki chłopaki za wypad nie spodziewałem się takiego tempa było zajefajnie mi wyszło 225km. Nieźle jak na jazdę na terenowych gumach. ps. Szczególne podziękowania dla grupki 5 osób:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beblak Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 ja wróciłem z Częstochowy (27 będzie replay ) wyszło mi 157 i było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 @lukashs bardzo niezle W ogole ladnie szedles na tych oponkach. No to Panowie trzeba sie szykowac na Czestochowe. Moze zwiekszymy srednia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Mody Ja Ci dam zwiększenie średniej! Od 5 maja mam matury więc muszę przeżyć jakoś tą pielgrzymkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 koncertownik wytrzymasz :] w sobotę se pojadę na Częstochowe i zobaczę co jak xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Powiem wam, ze dzisiaj tempo bylo mocne, a jak za 2 tyg ma byc jeszcze wieksze, to bedzie masakra, wiec badzmy ludzmi i nie karajmy sami siebie Tak jak dzisiaj, to niezly trening jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 @lukashs bardzo niezle W ogole ladnie szedles na tych oponkach. No to Panowie trzeba sie szykowac na Czestochowe. Moze zwiekszymy srednia? troche musiałem za wami cisnąć zawsze można podzielić się na 2 grupy: 1) ludzie jadący normalnym tempem 2) cała reszta, która lubi zapierdzielać tempo można zwiekszyć czemu nie ale wtedy na przód musi wychodzić więcej osób, a nie 3 czy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 No tak. A przypomnialo mi sie wlasnie jakbym OTB strzelil juz prawie pod domem, bylo blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Z tym podziałem na grupy to jest zły pomysł Choć jadąc w większym peletoniku, tolerującym 'normalne' tempo było by świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ja też mysle , że podział na grupy to zły pomysł, jeśli to ma być wycieczka to trzeba jechac całym peletonem, jesli to ma być trening tempowy można sie ustawić na taka akcje w jakis inny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.